Zdravím, co mi prosím doporučíte na pročištění organismu? Děkuji.
Pročištění organismu
Ahoj, mám výbornou zkušenost s užíváním doplňku stravy - Ostropestřec forte. Stačí brát jednu kapsli denně a můžete ho užívat i dlouhodobě. Prvně jsem ho brala při mononukleóze, abych pomohla játrům, ale byl mi doporučen i na detox.
Mrkněte na tento web https://www.benu.cz/…forte-cps-60. Objednávám odtud často a vše ok.
Zdravím, jé, ten taky kupuju a jsem s ním spokojená. Beru ho už asi 3 roky - dávám si detox tak 2× - 3× do roka a super!
Za mě lékárenský petrolej. Na webu zjistíte bližší info. Trápí mě zdravotní obtíže, takže očištění organismu mě hodně pomohlo a ulehčilo mému tělu.
I když jsem zdravá, ale mám určitý věk, tak pravidelná detoxikace organismu je pro mě nezbytná. Mám ráda alternativní léčení a tyto stránky mě zaujaly. Objednala jsem si balení. Jsem zvědavá na výsledek.
Že by mohl petrolej i když pod názvem lékárenský léčit, to jsem nikdy neslyšela. Jsem taky vyznavačka zdravého způsobu života a kvalitních doplňků stravy. Takže určitě tento produkt vyzkouším.
Foxylife znám, ráda u nich nakupuji doplňky stravy. Ostropestřecová pasta je skvělá, užívám ji preventivně každý rok.
Tím, že máme pejska tak se detoxikujeme s wurmexem. Odčervuje to a detoxikuje organismus. Myslím, že by Vám to mohlo pomoct pokud sdílíte domácnost i s mazlíčkem.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.