Chtěla bych mít doma posilovací stroj, na kterém bych mohla hubnout. Co mi tak doporučíte pro domácí pohodlné využívání?
Posilovací stroj doma
Chodila jste nebo chodíte do posilovny? Případně na jaký stroj tam chodíte? Podle toho by se asi něco vybrat dalo nebo ne? Já jsem chodila pravidelně do posilovny na běhací pás. Potom jsem si ho koupila i domů, abych mohla chodit cvičit kdykoliv chci.
Mám od insportlinu kluznou podložku, není to jako klasický posilovací stroj ale tělo po cvičení na tom cítím.
Také by mě docela zajímalo, jaký ten posilovací pás vybrat. V jaké ceně se už bavíme o kvalitním běhacím pásu?
Hele mě s výběrem hodně pomohl nákupní rádce od https://www.fitham.cz/…-bezecky-pas , kde jsem si potom běhací pás rovnou i objednávala. Mají tam vše pěkně popsané a rovnou i přiložené fotografie, které pomohu si to celé představit.
Já se obrátila na tu jejich info linku, kde mi taky dobře poradili a konečně mám doma svůj vysněný pás od Bh fitness
Já jsem si prošla toho jejich rádce a to mi dost pomohlo, takže teď momentálně čekám až mi posilovací věž dovezou a fakt se už nemůžu dočkat.
Ahoj, já teda chodím raději cvičit na stroje do posilovny a doma cvičím
buď kardio a nebo s vlastní vahou. Mám jen jednu sadu činek, s tou si
vystačím na cvičení celého těla. Navíc jsem si koupila nový obal na mobil, takže se nebojím, že mi
mobil třeba při cvičení upadne. Jinak nejraději cvičím podle Pamely
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.