Dobrý večer, doporučíte mi prosím kvalitní doplňky stravy na podporu imunity? S čím máte dobrou zkušenost?
Podpora imunity
Zdravím, já mám dobrou zkušenost s vitamínem D, beru tento https://www.naturevia.cz/…ekt-1000i-u/.
@MarieStar6 Dobrý večer, děkuji za doporučení, už jsem o značce četla samé pozitivní recenze. Ještě se zeptám, zda vitamín D užíváte i v létě? Děláte v užívání nějaké pauzy? Za jak dlouho Vám pomohl?
Zdravím, já ho užívám celoročně, přes týden hodně pracuju, takže se na sluníčko stejně moc nedostanu. Na imunitu opravdu funguje, navíc ho teď doporučuje užívat i Státní zdravotní ústav.
Dobrý večer, taky kupuju vitamín D a Omega 3 od Naturevia, značku doporučuji - je kvalitní a na trhu je už dlouho.
@Slávka88 píše:
Dobrý večer, doporučíte mi prosím kvalitní doplňky stravy na podporu imunity? S čím máte dobrou zkušenost?
Dobrý den,
tak za sebe mohu velice doporučit doplňky od firmy Biomin, je to výrobce léčiv, ale dělá i doplňky, takže v to mám důvěru. Já beru od nich již dlouho hlavně vitamín D3, K2 a vápník. Tu D3 hlavně na imunitu, protože se u mě zjistilo před časem, že mám nedostatek tohoto vitamínu a proto jsem byla často nemocná. Od doby, co beru, jsem v pohodě, ani viroza v zimě, nic. Dávám i dceři, a také je v pořádku. Výhodou je to, že je to přírodního původu, takže vzhledem k dceři se nemusím bát. Jinak kvůli osteoporoze mám i to déčko, protože právě ono pomáhá udržet správnou hladinu vápníku v krvi, a to je právě výborné na ty kosti, zuby, což momentálně preferuji u dcery. Prodávají ho snad v každé lékárně a nebo já objednávám po internetu, je to i o něco levnější. Za sebe doporučuju.
Co se týká posílení imunity máme dobrou zkušenost s https://www.altaherba.cz/…pky-tinktura.
Na podporu imunity mam vyborne zkusenosti s produkty dr Rysavka Harmonelo, jedna se o ozdraveni streva kde je zaklad imunity, tedy dodavani probiotik zaroven s prebiotiky pro vice informaci me nevahejte kontaktovat
Já užívám bio vitamín C v prášku ze sušených plodů aceroly od VitasLife. Je čistě přírodní a tím pádem má mnohem větší přínos pro tělo.
@Hela1122 píše:
Já užívám bio vitamín C v prášku ze sušených plodů aceroly od VitasLife. Je čistě přírodní a tím pádem má mnohem větší přínos pro tělo.
A to se pije nebo přidává do jídla?
@Hela1122 píše:
Já si ho dávám do čaje nebo občas do jogurtu, má takovou příjemně osvěžující chuť
Už jsem ho sama zkusila, ale díky za odpověď. Moc mi chutná když si ho
přidám do čaje s medem
Probiotika, vitamin C, omega 3, nebo si kup toto https://www.naturevia.cz/?… je to na posílení imunity a vhodne pre všechny věkové kategorie
Mě teda na špatnou imunitu zabralo až Déčko ve formě kapek. Klasika je
vitamín C, ale toho mám víc než dost.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.