Zdravím, poradíte jaké probiotika pro tříleťáka vybrat? Tabletku mi nespolkne, děkuji.
Probiotika pro male děti
Zdravím, zkuste tyto https://www.lekarna.cz/…66-pastilek/.
Jsou výborné Děti je baští jako bombonky,
říkají si o ně sami
Vyzkoušejte Laktobacílky BABY od www.naturevia.cz. Jsou v sáčcích. Dříve se mě vždy kapsli nepodařilo vysypat celou do lahvičky, na lžičku apod. Teď je to fakt jednoduchý.
Jsem ráda, že se po rozpuštění obsah sáčku úplně rozptýlí a vůbec nehrudkuje. Dítě si ani nevšimne, že je užívá.
Taky mi paní v lekarně vnutila nejaké dine probiotika, ale koupila sjem je. Pak jsem si je porovnala s probiotiky z naturevia a mali v sobě poloviční dávku zdravych bakterii, tak jsem do šla vrátit do lékarny
Jsem ráda, že jsou konečně i balení po 10 k antibiotikům. Vyjdou cenově fakt skvěle, když stačí jeden sáček denně.
Laktobacily z naturevia. Minule mi pani tlačila nějaké neznáme, jenže byly levnější, tak jsem je vzala a pak jsem zjistila, že mají poloviční dávku toho dobrého, než od naturevia, tak jsem je byla vrátit zpět do lékarny
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.