Chtěla bych se poradit, kdo má zkušenost s vypalováním bradavic tekutým dusíkem, jestli neví co po zákroku? Doktor mi to zmrazí a pak mám počkat až mi za 14 dnů puchýřek sám odpadne, nebo se ho mám snažit hned ten den nějak vyloupnout? Děkuji
Ošetření bradavic
S tímto zkušenosti nemám, ale na bradavice funguje vlaštovičník, všude je ho teď plno, ten jste nezkoušela?
Po lékařském zákroku problém čtvrt roku se zhnisaným prstem. Nikdo nepomohl. Jen byliny. Na bradavice jedině vlaštovičník. Mazat šťávou z něj a za nějakou dobu je bradavice pryč a bez bolesti a jizvy.
Vypalování tekutým dusíkem je drastický zákrok, který často nevratně
poškodí tu tkáň na celý život, přitom recidiva bývá značná. Za tu
bolest to nestojí. Bradavice většinou odejdou samy. Jde o psychiku. Můžeš
jich mít třeba sto, to vypalování by tě umordovalo. Přecvak v hlavě je
do měsíce vygumuje. Věř mi.
Jinak, existují jemnější věci než dusík. Vlaštovičník, česnek, lapis,
a pak takové různé jemně leptavé gely v lahvičkách se štětečkem,
k dostání v lékárně.
Mám ten samý problém, měla jsem bradavici na chodidle, která byla hluboká. 4 měsíce jsem chodila na vypalování dusíkem. Ani ten nepomohl. Psychicky jsem nevydržela a dala ji odstranit chirurgicky. Je při tom bolestivá lokální anestezie. Výkon sám o sobě nebolel. Mám pořád ovázané chodidlo a čekám, kdy bolest po výkonu ustane.
© 2019 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.