Jak opravit počítač, která se mi 5 minut po zapnutí zasekne a třeba půl hodiny nereaguje. Pak zase běží a třeba po hodině se to opakuje?
Opravit počítač
Pokud si s tím nevíte rady, tak je asi nejlepší se obrátit na nějakou odbornou pomoc ne? Já jsem se tak jednou pustila do opravování nastavení počítače sama a skončilo to kompletním přeinstalováním systému. Od té doby už sama nic nedělám a vždy se raději obrátím na odbornou pomoc.
Tak to máte dobré, že máte kolem sebe někoho, na koho se můžete obrátit. Já takovou žádnou odbornou pomoc kolem sebe nemám…
To většinou nemá se stářím počítače nic společného. Můžete vyzkoušet online ajťáky marwin.help, kde je první služba na vyzkoušení zdarma
Já bych se být vámi na nějaké to opravování počítače vykašlal,
pokud to tedy není jen za účelem, že nechcete přijít o data, ale
i v takovém případě se to dá řešit relativně dobře a za malé
peníze… Třeba jestli máte v plánu si pořizovat nový notebook, tak
doporučuji stránku tera , odkud jsem si brala
notebook i já a na požádání mi tam i dokázali přenést data ze starého
počítače a za to jsem jim nesmírně vděčná… Je to opravdu e-shop
kvalit, které se dnes už málo kde vidí Mějte se krásně a přeji hezký zbytek
večera.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.