Co přesně umí fitness náramek a co mi dokáže posílat do mobilu?
Fitness náramek
Pokud uvažujete o koupi fitness náramku, tak určitě si ho kupte, je to opravdu super věcička. Já mám tento fitness náramek https://www.smartomat.cz/…and-2-cerna/ , který mě upozorní na hovor nebo SMSku, měří kroky, ušlou vzdálenost, spálené kalorie, tep, tlak, měří mi moje sportovní aktivity a mají mnoho dalších funkcí. Všechny tyto statistiky potom posílají do aplikace v mobilním telefonu, takže o tom mám perfektní přehled.
Ahoj. Mám dotaz. Nemáte někdo zkušenost s fit náramky od Carneo ? Já už bych právě dlouho chtěla nějaký fitness náramek s měřením krevního tlaku, protože právě s ním mám problémy a dívala jsem se, že právě ty od Carneo to umí. Myslíte ale že to opravdu funguje? Dívala jsem se právě, že tuto funkci mají většinou spíš dražší fitness náramky.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.