Poslední dobou trpím problém s náhodným únikem moči. Mám vysledované, že se mi to stává, když silně zakašlu. Je to normální? jak to řešit?
Náhodná inkontinence
Jak dlouho to trvá? byla jste s tím u doktorky? nebojte se toho, já jsem na vyšetření byla hned, a doktorka mi pomohla.
Více méně jsem si sní popovídala, a potom mi napsala recept na inkontinenční pomůcku diveen, kterou jsem si vyzvedla v lékárně. Může se používat 12 hodin, takže si ji ráno jednoduše pomocí aplikátoru zavedu, a večer v pohodě vytáhnu.
Dívala na stránky http://care4you.cz/. Našla jsem co potřebuji ohledně inkontinence.
Trpím naštěstí lehkou formou inkontinence, ale bez kvalitních a diskrétních pomůcek se neobejdu, takže jsem si vybrala Active kalhotky.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.