M&M reality recenze

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
naslouchalkaa
149 příspěvků 10.12.18 08:04
M&M reality recenze

Dobré ráno, chceme kupovat barák, který nabízí tato realitní kancelář. Je to barák který se nám opravdu hodně líbí, cenově, prostorově, lokalitou akorát jak píšu je přes M&M reality a nemám v okolí nikoho kdo by s nimi měl nějakou zkušenost. Tak bych se chtěla zeptat jestli jste přes ně někdo něco prodával, kupoval, pronajímal cokoliv abychom s manželem věděli do čeho jdeme. Budu ráda za vaše recenze a klidně doporučení někoho konkrétního.

Reakce:
janavana12
65 příspěvků 14.12.18 10:40

My jsme přes m&m reality kupovali byt před 3 lety cca a nebyl v ničem problém. Makléř byl velmi schopný a vše bylo tak jak nám na začátku koupi řekl. Za sebe doporučuji.

NellaVary
61 příspěvků 18.12.18 08:29

Dobrý den, s MM reality holding mám zkušenost poměrně čerstvou. Prodávali jsme barák rodičů, kteří se na stará kolena chtěli stěhovat do menšího a makléř od začátku do konce zařídil vše. Hlavně rychle a pro nás bez starostí. Tak snad vám moje odpověď pomohla.

naslouchalkaa
149 příspěvků 3.1.19 12:33

Děkuji vám moc za zprávy. My už jsem do té kanceláře m&m reality volali a máme s makléřem domluvenou osobní schůzku, tak uvidíme co nám řekne a jak budeme dál pokračovat.

Dan4
48 příspěvků 8.1.19 14:58

Jestli vám můžu poradit, nechte si od něj všechno zjistit. Počkejte jaké vám udělá nabídky a pak po nějakém srovnání na to až přistupte. Já jsem prodával nemovitost a měl jsem makléře z MM, ale porovnal jsem si těch makléřů víc. On mi prodej zajistil nejlépe proto jsem sním spolupracoval.

Marcelova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 8.1.19 17:33

Nevíte o jiné dobré realitní kanceláři z Prahy?

Janakrckova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.1.19 16:11

Prosím my s manželem také hledáme realitní kancelář pro prodej domu, poradíte nám?

Kreceklenik
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.1.19 16:48

Já mohu doporučit realitní kancelář edoxreality .cz, která vyplácí před prodejem zálohu, takže pokud potřebujete rychle peníze, tak je to super volba.

AmalyLove
66 příspěvků 16.1.19 11:44
@naslouchalkaa píše:
Dobré ráno, chceme kupovat barák, který nabízí tato realitní kancelář. Je to barák který se nám opravdu hodně líbí, cenově, prostorově, lokalitou akorát jak píšu je přes M&M reality a nemám v okolí nikoho kdo by s nimi měl nějakou zkušenost. Tak bych se chtěla zeptat jestli jste přes ně někdo něco prodával, kupoval, pronajímal cokoliv abychom s manželem věděli do čeho jdeme. Budu ráda za vaše recenze a klidně doporučení někoho konkrétního.

Já jsem byla moc spokojená s prací makléřky z mm reality. Byla komunikativní, rychlá a vše obstarala dle domluvy.

Martinakovaa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 16.1.19 14:43

Také se přikláním k realitní kanceláři Edox reality, která ještě před prodejem vyplácí zálohu, pokud potřebuje někdo rychle peníze, tak je to opravdu dobrá volba.

naslouchalkaa
149 příspěvků 31.1.19 08:50

@AmalyLove Díky za zprávu. Já už mám po schůzce s makléřem a působil na mě velmi dobře. Řekli jsme mu, že o barák máme veliký zájem a už začal jednat. Takže jsem velmi spokojená.

Šebetka
35 příspěvků 22.2.19 11:23

Můžu se zeptat jestli vám provizi makléř řekl hned? Nebo jste se nějak domlouvali? Máme v plánu přes ně kupovat tak mě to zajímá. Díky za odpověd.

LiborkaKryslova
111 příspěvků 7.3.19 09:17
@Šebetka píše:
Můžu se zeptat jestli vám provizi makléř řekl hned? Nebo jste se nějak domlouvali? Máme v plánu přes ně kupovat tak mě to zajímá. Díky za odpověd.

Tak na té schůzce si vše hned vyjasníte a hlavně to jestli budete dál pokračovat nebo ne. Za sebe můžu říct at do toho jdete, jelikož máte o dost starostí méně a převážnou většinu za vás ten makléř obstará, sežene kupce atp..logicky vědí lépe kam skočit než někdo kdo se v tom nepohybuje. Já mám s mm reality osobní zkušenost.

Šebetka
35 příspěvků 20.3.19 11:30

Už jsem měli schůzku :) Makléř z m&m reality byl sympaťák a hlavně teda jedná velice rychle, za to jsme moc rádi.

LiborkaKryslova
111 příspěvků 27.3.19 09:05
@Šebetka píše:
Už jsem měli schůzku :) Makléř z m&m reality byl sympaťák a hlavně teda jedná velice rychle, za to jsme moc rádi.

Tak super :) Ono je to vážně lepší když se vám o to takhle někdo postará. Ten náš makléř z mm reality byl taky velice rychlý.

Chappka
65 příspěvků 4.4.19 11:32
Má zkušenost s realitním makléřem z mm reality

Jak už jsem napsala mám zkušenost s realitním makléřem z mm reality. Je pravda, že jsem si s makléřem sedli skoro hned. Pán ve středním věku, který na mě působil dobře už jen díky jeho úpravě a celkové vizáži. To podle mě dělá samo o sobě docela velký dojem, než když za vámi na schůzce přijde nějaký „šmudla“. Dostala jsem na něj TIP od kolegyně z práce, že jim pomáhal s prodejem bytu, my naopak chtěli kupovat. Celý proces koupi byl pozitivní, neměli jsme vlastně žádné speciální požadavky jen jsme chtěli aby nám hlavně makléř zařídil veškeré papírování a vše co bylo potřebné obstaral což tak bylo. Takže za sebe mohu doporučit a to i ráda protože makléř když je šikovný a pilný vám může opravdu pomoct.

bezinkaterez
28 příspěvků 26.4.19 09:15

Souhlasím, šikovného, schopného, rychlého a komunikativního makléře jde v dnešní době najít těžko. MM reality byla třetí realitka kterou jsme oslovili a až teď jsme spokojení.

Vlastislav
34 příspěvků 5.6.19 14:04

Mohl bych se jen zeptat…makléři vám seženou profesionálního fotografa když potřebujete byt nafotit, nebo to děláte sami?

stehana
73 příspěvků 14.6.19 09:19

@Vlastislav Když budete pronajímat, nebo prodávat tak k vám přijde makléř a sám tu danou nemovitost nafotí, mají na to takové speciální foťáky do kterých se ten prostor vejde z lepších úhlů. Nebo alepon tak to probíhalo u mě. Měl jsem MM reality.

RůženkaRose
53 příspěvků 11.7.19 11:51
@Vlastislav píše:
Mohl bych se jen zeptat…makléři vám seženou profesionálního fotografa když potřebujete byt nafotit, nebo to děláte sami?

Oni vám veškeré formality zařídí, respektive makléř. My jsme měli v prodeji všechno, chodil na schůzky místo nás, vyřizoval papíry, neměli jsme žádné starosti.

Olivováolivka
38 příspěvků 16.8.19 07:55

Já jsem měla nejdřív trošku strach svěřit byt k prodeji, ale přístup této MM reality kanceláře byl velmi překvapující. Mohu určitě doporučit, já se na ně klidně obrátím znovu.

Vlastislav
34 příspěvků 18.9.19 09:59

Super, díky za informace. To jsem potřeboval vědět. Potřebuju v tomhle trochu pomoci od toho makléře protože jsem časově docela vytížený, tak je oslovím.

Albeon
74 příspěvků 5.12.19 07:49

Já jsem se třeba nedávno dostal do dosti nepříjemné situace, takže jsem využil možnost okamžitého odkupu nemovitosti a moc mi to pomohlo.

Tilani
56 příspěvků 20.12.19 10:38

To je fajn, že jste měl tuhle možnost. Já musím říct, že v posledních týdnech sleduji jak dávají tu misi nový domov a moc se mi líbí jak tam m&m reality vystupují, vrhá to na ně dobrý obrázek. Že jako takhle velká společnost finančně pomůžou někomu kdo na tom není uplně nejlíp.

reandrea
48 příspěvků 21.1.20 14:22

My jsme přes m&m reality kupovali dům už před nějakým časem a zkušenosti jsem si z toho odnesla dobré. Dost jsem se bála aby se vše vyřídilo jak má, ale makléř nám v tom hodně pomohl, vše s námi řešil, dával nám vědět o každé maličkosti za což jsem byla ráda. A co se týče tý mise nový domov, tak ačkoliv je to na mě občas až moc srdceryvné tak je to od nich pěkný že i když nemusí tak pomůžou.

Kačkačule
123 příspěvků 27.2.20 09:41

@Tilani Jo to jak jsou v tý televizi tak je to hodně dobrý, sice jako asi je to braný jako reklama, ale že dokážou takhle finančně pomoct je moc fajn, já jsem na ně měla už dobrý pohled když nám pomohli prodat dům co nejrychleji, ale tohle je ještě trošku vyzvedlo.

kapitán11110099
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 7.3.20 19:38
Nikdy MM Reality

Pokud realitní kancelář, tak rozhodne ne EMKA (MM reality). Důvod? Ten je prostý a jednoduchý. V prvním případě Vaší nabízenou nemovitost totálně znehodnotí zlodějskou provizí pro makléře (RK). Tím pádem Vás jako prodávající okrádají jak o čas tak i o nezpočet zájemců o koupi. Další důvod je ten, že když už se k Vám vetřou pod zástěrkou lží, nechají Vás podepsat zprostředkovatelskou smlouvu na tzv tabletu pomocí elektronického podpisu, aniž by jste měli šanci k prostudování smluvních podmínek, na které máte občanské právo. Vy jakožto zákazníci či klienti máte právo na odstoupení od smlouvy, která byla sepsaná mimo provozovnu do 14 dní (ochraná lhůta). Pokud tohoto práva využijete, tak Vám tato,, profesionální realitní společnost,, naúčtuje v rozporu se zákonem peněžitou sankci v řádu tisíci korun. Toto si odůvodní jako náhradu za makléřův čas a vytvoření inzerce, která i průměrnému důchodci trvá v řádu minut. Další důvod je ten, že když už tito,,profíci,, Vaší nemovitost prodají, vy musíte ze zákona až na pár výjímek doložit například tzv. energetický štítek (PENB). Jak tento průkaz získat. Vystavují ho firmy, které k tomu mají řádné oprávnění, ale hlavní postup je, že tuto nemovist musí zhotovitel fyzicky navštívit a vidět jí. To u této realitky ovšem neplatí. Vy prodáte nemovitost kupříkladu v Plzni a jakýsi,,odborník,,, který sedí někde na Moravě, vystaví tento průkaz, aniž by tuto nemovitost kdy osobně navštívil a zjistil skutečný technický stav. Posuzuje asi jen podle fotek. V případě jakéhokoliv pochybení, kdo by byl za tento omyl zodpovědný. Ano, ten kdo prodával. Stejný postup je i v případech, že potřebujete znalecký posudek o stavu nemovitosti. Pokládáte si stejnou otázku jako já, kde je ta profesionalita? Není to profesionalita, je to jen zástěrka před obcházením předpisů, zákonů atd, kdy je za toto pochybení realitky zodpovědný ten, kdo uvěřil slibům makléřů této společnosti. Rada je jednoduchá. Postačí průměrná práce s počitačem a vyhledávačem v něm, který vám najde vždy relevantní odpovědí ohledně prodeje či koupě nemovitosti.

Muina
45 příspěvků 25.3.20 11:23

U mě už je to tedy dlouho, ale my jsme s M&Mkama byli v celku spokojení. Prodej se díky nim zvládli poměrně rychle a nemuseli jsme se hašteřit s nějakou administrativou, to většinou udělali za nás.

Koukaaalka
156 příspěvků 24.4.20 11:20

Nám se koupě domu protáhla díky majiteli který očividně neměl moc potřebu nějak spěchat. Ale makléř ho naštěstí dost často uháněl a povedlo se to dovést do zdárného konce, nevím jak dlouho by to trvalo kdyby makléř takhle nefungoval.

PavluseLll
99 příspěvků 11.6.20 12:06
@Koukaaalka píše:
Nám se koupě domu protáhla díky majiteli který očividně neměl moc potřebu nějak spěchat. Ale makléř ho naštěstí dost často uháněl a povedlo se to dovést do zdárného konce, nevím jak dlouho by to trvalo kdyby makléř takhle nefungoval.

Jo tohle jsme taky zažili. My už připravený ve dveřích s kuframa když to přeženu a přepis se protahoval díky tomu že původní majitel neměl čas…ale bylo vidět že to štve i toho našeho makléře, přece jenom jemu šlo taky o peníze takže do pána docela jel a dohnal ho k tomu.

marcelkaaaaa
54 příspěvků 9.7.20 10:52

My se to snažili načasovat tak abychom šli do koupeného bytu rovnou poslední den z pronájmu, aby se nám nestalo to že budeme muset platit další měsíc za oba byty. A líbilo se mi že náš makléř to vzal v potaz a rovnou to tak původnímu majiteli prezentoval, takže s tím nebyl žádný problém. Prodávající si asi chvíli počkal, ale očividně na to taky nějak výrazně nespěchal. Takže nám naopak bylo ku prospěchu že původní majitel nespěchal, člověk si nevybere prostě.

Mardolka
95 příspěvků 7.8.20 10:34

Nám se to tahle načasovat nepovedlo, ale ten jeden měsíc to jde zvládnout. Přes mm reality jsme našli opravdu krásný dům, takže nám to teoreticky ani tolik nevadilo si počkat. :D

Zdenuucha
194 příspěvků 4.9.20 14:08

Nám bylo načasování i prdky, chtěli jsme hlavně najít něco co nám bude sedět, a to že jsme hledali fakt dlouho, skoro každý den jsem projížděla inzeráty než jsme našli to ono, a super bylo že makléř se sám hned ozval, prohlídku domluvil rychle i s majitelem a když jsme si plácli tak to bylo taky dost rychlý.

BjankaDr
44 příspěvků 2.10.20 13:34

Člověk by si to mohl plánovat jak chce ale stejně se to poskládá jak se to poskládá, my jsme na nájem třeba spěchali, jeden nám ale nevyšel, a teď s odstupem času jsem za to ráda protože jsem pak přes mmka našli mnohem lepší byt blíž k práci. Takže pro nás jedině dobře.

RybičkaLena
59 příspěvků 20.10.20 19:56

S touhle realitkou jsme pronajali 1kk za slušnou cenu, koupili jsme ho jako investiční byt a šetříme ho pro dítě až se bude chtít osamostatnit tak aby mělo kam jít. Makléř se o to velmi dobře postaral, i nám poradil jak byt naaranžovat aby vypadal na fotkách dobře, a který nábytek tam dát a nedat.

Michaelkaelka
58 příspěvků 5.11.20 13:46

Za nás taky dobrá zkušenost, realitka se o všechno postarala.

Váš příspěvek