M&M reality recenze

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
naslouchalkaa
140 příspěvků 10.12.18 08:04
M&M reality recenze

Dobré ráno, chceme kupovat barák, který nabízí tato realitní kancelář. Je to barák který se nám opravdu hodně líbí, cenově, prostorově, lokalitou akorát jak píšu je přes M&M reality a nemám v okolí nikoho kdo by s nimi měl nějakou zkušenost. Tak bych se chtěla zeptat jestli jste přes ně někdo něco prodával, kupoval, pronajímal cokoliv abychom s manželem věděli do čeho jdeme. Budu ráda za vaše recenze a klidně doporučení někoho konkrétního.

Reakce:
janavana12
62 příspěvků 14.12.18 10:40

My jsme přes m&m reality kupovali byt před 3 lety cca a nebyl v ničem problém. Makléř byl velmi schopný a vše bylo tak jak nám na začátku koupi řekl. Za sebe doporučuji.

NellaVary
57 příspěvků 18.12.18 08:29

Dobrý den, s MM reality holding mám zkušenost poměrně čerstvou. Prodávali jsme barák rodičů, kteří se na stará kolena chtěli stěhovat do menšího a makléř od začátku do konce zařídil vše. Hlavně rychle a pro nás bez starostí. Tak snad vám moje odpověď pomohla.

naslouchalkaa
140 příspěvků 03.01.19 12:33

Děkuji vám moc za zprávy. My už jsem do té kanceláře m&m reality volali a máme s makléřem domluvenou osobní schůzku, tak uvidíme co nám řekne a jak budeme dál pokračovat.

Dan4
45 příspěvků 08.01.19 14:58

Jestli vám můžu poradit, nechte si od něj všechno zjistit. Počkejte jaké vám udělá nabídky a pak po nějakém srovnání na to až přistupte. Já jsem prodával nemovitost a měl jsem makléře z MM, ale porovnal jsem si těch makléřů víc. On mi prodej zajistil nejlépe proto jsem sním spolupracoval.

Marcelova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 08.01.19 17:33

Nevíte o jiné dobré realitní kanceláři z Prahy?

Janakrckova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.01.19 16:11

Prosím my s manželem také hledáme realitní kancelář pro prodej domu, poradíte nám?

Kreceklenik
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.01.19 16:48

Já mohu doporučit realitní kancelář edoxreality .cz, která vyplácí před prodejem zálohu, takže pokud potřebujete rychle peníze, tak je to super volba.

AmalyLove
64 příspěvků 16.01.19 11:44
@naslouchalkaa píše:
Dobré ráno, chceme kupovat barák, který nabízí tato realitní kancelář. Je to barák který se nám opravdu hodně líbí, cenově, prostorově, lokalitou akorát jak píšu je přes M&M reality a nemám v okolí nikoho kdo by s nimi měl nějakou zkušenost. Tak bych se chtěla zeptat jestli jste přes ně někdo něco prodával, kupoval, pronajímal cokoliv abychom s manželem věděli do čeho jdeme. Budu ráda za vaše recenze a klidně doporučení někoho konkrétního.

Já jsem byla moc spokojená s prací makléřky z mm reality. Byla komunikativní, rychlá a vše obstarala dle domluvy.

Martinakovaa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 16.01.19 14:43

Také se přikláním k realitní kanceláři Edox reality, která ještě před prodejem vyplácí zálohu, pokud potřebuje někdo rychle peníze, tak je to opravdu dobrá volba.

naslouchalkaa
140 příspěvků 31.01.19 08:50

@AmalyLove Díky za zprávu. Já už mám po schůzce s makléřem a působil na mě velmi dobře. Řekli jsme mu, že o barák máme veliký zájem a už začal jednat. Takže jsem velmi spokojená.

Šebetka
26 příspěvků 22.02.19 11:23

Můžu se zeptat jestli vám provizi makléř řekl hned? Nebo jste se nějak domlouvali? Máme v plánu přes ně kupovat tak mě to zajímá. Díky za odpověd.

LiborkaKryslova
109 příspěvků 07.03.19 09:17
@Šebetka píše:
Můžu se zeptat jestli vám provizi makléř řekl hned? Nebo jste se nějak domlouvali? Máme v plánu přes ně kupovat tak mě to zajímá. Díky za odpověd.

Tak na té schůzce si vše hned vyjasníte a hlavně to jestli budete dál pokračovat nebo ne. Za sebe můžu říct at do toho jdete, jelikož máte o dost starostí méně a převážnou většinu za vás ten makléř obstará, sežene kupce atp..logicky vědí lépe kam skočit než někdo kdo se v tom nepohybuje. Já mám s mm reality osobní zkušenost.

Váš příspěvek