M&M reality recenze

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
naslouchalkaa
143 příspěvků 10.12.18 08:04
M&M reality recenze

Dobré ráno, chceme kupovat barák, který nabízí tato realitní kancelář. Je to barák který se nám opravdu hodně líbí, cenově, prostorově, lokalitou akorát jak píšu je přes M&M reality a nemám v okolí nikoho kdo by s nimi měl nějakou zkušenost. Tak bych se chtěla zeptat jestli jste přes ně někdo něco prodával, kupoval, pronajímal cokoliv abychom s manželem věděli do čeho jdeme. Budu ráda za vaše recenze a klidně doporučení někoho konkrétního.

Reakce:
janavana12
65 příspěvků 14.12.18 10:40

My jsme přes m&m reality kupovali byt před 3 lety cca a nebyl v ničem problém. Makléř byl velmi schopný a vše bylo tak jak nám na začátku koupi řekl. Za sebe doporučuji.

NellaVary
59 příspěvků 18.12.18 08:29

Dobrý den, s MM reality holding mám zkušenost poměrně čerstvou. Prodávali jsme barák rodičů, kteří se na stará kolena chtěli stěhovat do menšího a makléř od začátku do konce zařídil vše. Hlavně rychle a pro nás bez starostí. Tak snad vám moje odpověď pomohla.

naslouchalkaa
143 příspěvků 3.1.19 12:33

Děkuji vám moc za zprávy. My už jsem do té kanceláře m&m reality volali a máme s makléřem domluvenou osobní schůzku, tak uvidíme co nám řekne a jak budeme dál pokračovat.

Dan4
48 příspěvků 8.1.19 14:58

Jestli vám můžu poradit, nechte si od něj všechno zjistit. Počkejte jaké vám udělá nabídky a pak po nějakém srovnání na to až přistupte. Já jsem prodával nemovitost a měl jsem makléře z MM, ale porovnal jsem si těch makléřů víc. On mi prodej zajistil nejlépe proto jsem sním spolupracoval.

Marcelova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 8.1.19 17:33

Nevíte o jiné dobré realitní kanceláři z Prahy?

Janakrckova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.1.19 16:11

Prosím my s manželem také hledáme realitní kancelář pro prodej domu, poradíte nám?

Kreceklenik
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.1.19 16:48

Já mohu doporučit realitní kancelář edoxreality .cz, která vyplácí před prodejem zálohu, takže pokud potřebujete rychle peníze, tak je to super volba.

AmalyLove
64 příspěvků 16.1.19 11:44
@naslouchalkaa píše:
Dobré ráno, chceme kupovat barák, který nabízí tato realitní kancelář. Je to barák který se nám opravdu hodně líbí, cenově, prostorově, lokalitou akorát jak píšu je přes M&M reality a nemám v okolí nikoho kdo by s nimi měl nějakou zkušenost. Tak bych se chtěla zeptat jestli jste přes ně někdo něco prodával, kupoval, pronajímal cokoliv abychom s manželem věděli do čeho jdeme. Budu ráda za vaše recenze a klidně doporučení někoho konkrétního.

Já jsem byla moc spokojená s prací makléřky z mm reality. Byla komunikativní, rychlá a vše obstarala dle domluvy.

Martinakovaa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 16.1.19 14:43

Také se přikláním k realitní kanceláři Edox reality, která ještě před prodejem vyplácí zálohu, pokud potřebuje někdo rychle peníze, tak je to opravdu dobrá volba.

naslouchalkaa
143 příspěvků 31.1.19 08:50

@AmalyLove Díky za zprávu. Já už mám po schůzce s makléřem a působil na mě velmi dobře. Řekli jsme mu, že o barák máme veliký zájem a už začal jednat. Takže jsem velmi spokojená.

Šebetka
28 příspěvků 22.2.19 11:23

Můžu se zeptat jestli vám provizi makléř řekl hned? Nebo jste se nějak domlouvali? Máme v plánu přes ně kupovat tak mě to zajímá. Díky za odpověd.

LiborkaKryslova
110 příspěvků 7.3.19 09:17
@Šebetka píše:
Můžu se zeptat jestli vám provizi makléř řekl hned? Nebo jste se nějak domlouvali? Máme v plánu přes ně kupovat tak mě to zajímá. Díky za odpověd.

Tak na té schůzce si vše hned vyjasníte a hlavně to jestli budete dál pokračovat nebo ne. Za sebe můžu říct at do toho jdete, jelikož máte o dost starostí méně a převážnou většinu za vás ten makléř obstará, sežene kupce atp..logicky vědí lépe kam skočit než někdo kdo se v tom nepohybuje. Já mám s mm reality osobní zkušenost.

Šebetka
28 příspěvků 20.3.19 11:30

Už jsem měli schůzku :) Makléř z m&m reality byl sympaťák a hlavně teda jedná velice rychle, za to jsme moc rádi.

LiborkaKryslova
110 příspěvků 27.3.19 09:05
@Šebetka píše:
Už jsem měli schůzku :) Makléř z m&m reality byl sympaťák a hlavně teda jedná velice rychle, za to jsme moc rádi.

Tak super :) Ono je to vážně lepší když se vám o to takhle někdo postará. Ten náš makléř z mm reality byl taky velice rychlý.

Chappka
61 příspěvků 4.4.19 11:32
Má zkušenost s realitním makléřem z mm reality

Jak už jsem napsala mám zkušenost s realitním makléřem z mm reality. Je pravda, že jsem si s makléřem sedli skoro hned. Pán ve středním věku, který na mě působil dobře už jen díky jeho úpravě a celkové vizáži. To podle mě dělá samo o sobě docela velký dojem, než když za vámi na schůzce přijde nějaký „šmudla“. Dostala jsem na něj TIP od kolegyně z práce, že jim pomáhal s prodejem bytu, my naopak chtěli kupovat. Celý proces koupi byl pozitivní, neměli jsme vlastně žádné speciální požadavky jen jsme chtěli aby nám hlavně makléř zařídil veškeré papírování a vše co bylo potřebné obstaral což tak bylo. Takže za sebe mohu doporučit a to i ráda protože makléř když je šikovný a pilný vám může opravdu pomoct.

bezinkaterez
28 příspěvků 26.4.19 09:15

Souhlasím, šikovného, schopného, rychlého a komunikativního makléře jde v dnešní době najít těžko. MM reality byla třetí realitka kterou jsme oslovili a až teď jsme spokojení.

Vlastislav
34 příspěvků 5.6.19 14:04

Mohl bych se jen zeptat…makléři vám seženou profesionálního fotografa když potřebujete byt nafotit, nebo to děláte sami?

stehana
70 příspěvků 14.6.19 09:19

@Vlastislav Když budete pronajímat, nebo prodávat tak k vám přijde makléř a sám tu danou nemovitost nafotí, mají na to takové speciální foťáky do kterých se ten prostor vejde z lepších úhlů. Nebo alepon tak to probíhalo u mě. Měl jsem MM reality.

RůženkaRose
51 příspěvků 11.7.19 11:51
@Vlastislav píše:
Mohl bych se jen zeptat…makléři vám seženou profesionálního fotografa když potřebujete byt nafotit, nebo to děláte sami?

Oni vám veškeré formality zařídí, respektive makléř. My jsme měli v prodeji všechno, chodil na schůzky místo nás, vyřizoval papíry, neměli jsme žádné starosti.

Olivováolivka
36 příspěvků 16.8.19 07:55

Já jsem měla nejdřív trošku strach svěřit byt k prodeji, ale přístup této MM reality kanceláře byl velmi překvapující. Mohu určitě doporučit, já se na ně klidně obrátím znovu.

Vlastislav
34 příspěvků 18.9.19 09:59

Super, díky za informace. To jsem potřeboval vědět. Potřebuju v tomhle trochu pomoci od toho makléře protože jsem časově docela vytížený, tak je oslovím.

Váš příspěvek