Vlastníte tu někdo kvalitní elektrokolo? a poradíte mi jaké koupit? na co se při výběru dívat?
Elektro kolo
Pokud si budete vybírat elektrokolo, tak se hlavně dívejte po kvalitním motorku a baterii, která se rychle nabíjí a má velkou kapacitu.
Podívejte se na stránky moustache-elektrokola, které prodávají v Cyklospeciality, jsou to velice kvalitní elektrokola, které mají super výdrž na baterii.
Manžel vybíral elektrokola celou zimu. Pročítal si různé články a
diskuze, aby věděl, které má vybrat. Na jaře objevil pěkné slevy kol a ekol , tak
objednal kola od STEVENS a já si elektrokolo nemůžu vynachválit. Je to
taková paráda, když ti něco pomůže do kopce .
Vybírám zrovna elektro kolo pro manželku, aby zvládala semnou i delší výjezdy. Jaká kritéria bych měl mít při výběru? Co je důležité sledovat?
Rozhodně se musíte dívat na kapacitu baterie. Jinak doporučuji vybírat elektro kolo se středovým motorem. Tato kola jsou u nás nejlepší na trhu a nabízí je několik výrobců. Kupoval jsem elekto kolo, které má silnou baterii a dojezd okolo 170 km. Můžete se také podívat po elektro kole s kapacitou baterie 20 Ah
Dojezd 170 km je opravdu dost. Nečekal jsem, že se dělají taková kola. Myslel jsem, že se to motá s dojezdem okolo 100 km. Jakou značku kola máte?
Ano, s tím už se dá podniknout i slušný výlet. Koupil jsem tohle kolo https://www.fitham.cz/…o-zluta-2021 s tímto dojezdem. Baterii má integrovanou v rámu.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.