Mince zdarma od Národní Pokladnice - recenze

Fotoalbum tématu (1) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
RybičkaLena
59 příspěvků 20.10.20 19:58
Mince zdarma od Národní Pokladnice - recenze

Tak co už tuhle minci má někdo doma a řekl by mi jestli je tedy opravdu zadarmo? Protože tohle je zrovna kousek který bych mohla věnovat jednomu konkrétnímu člověku a měla bych jistotu že bude mít radost protože tohle téma ho dost zajímá, ale bojím se aby v tom nebyl nějaký háček, protože to nebude jediný dárek který budu dávat a už takhle mě to vyjde na větší částku, proto by se mi to že je mince zdarma fakt hodilo :D dejte prosím vědět jestli už s tím má někdo zkušenost.

Reakce:
stehana
73 příspěvků 29.10.20 13:56

Jo já jí doma mám, koupil si jí manžel, nebo koupil, ona fakt byla zadarmo tak bych měla říkat že jí dostal :D a vypadá moc pěkně, přidám ti i foto abys viděla, myslím si že jako dárek pro někoho kdo to má rád je to super.

Jelimanice
71 příspěvků 4.11.20 15:51

Taky jsme ji objednali, jen tak na zkoušku co z toho bude, pár medailí z Národní Pokladnice jsme už koupili před tím takže zkušenosti s tímhle obchodem máme dobré, takže jsme se nijak nebáli, já jsem jen upřímně čekala že když bude zadarmo tak to na ní bude znát, ale ne vůbec, je stejně pěkná a propracovaná jako ty co jsme objednali předtím.

LeaČerná
33 příspěvků 12.11.20 16:47

Taky jsme ji z hecu objednali když si tam manžel kupoval nějakou jinou minci, a nedali jsme za ni ani korunu, takže je opravdu zadarmo.

miladae
80 příspěvků 3.12.20 11:23

My už máme doma i tu druhou minci z téhle sbírky za těch 490,– a taky super, pořád mi to za takovou minci přijde velmi dobrá cena.

Klarka18
21 příspěvků 30.12.20 16:43

Taky máme, super kvalita za tu cenu, muž z toho má radost.

Andulínos
72 příspěvků 13.1.21 20:12

Co tu druhou minci zadarmo co teď vydali? Objednal už někdo a podělí se o zkušenosti až přijde? Mám taky tu první zadarmo s T. G.M, a je super, proto přemýšlím že bych objednala i tuhle :)

Vendulina39
82 příspěvků 28.1.21 15:13

Mám! Je stejně super jako ta předtím, a funguje to na stejném principu jako ta mince s T. G.M.

Beranka01
19 příspěvků 4.2.21 15:19

Taky už mám obě ty mince zadarmo, a super kvalita mohu říct, libí se mi že s tímhle přišli teď v téhle době, že si může udělat radost i člověk který zrovna finančně moc nevyhází.

Feeriinaa
63 příspěvků 11.2.21 19:00

Já mám teď tedy jen tu druhou, ale spokojenost, Karel IV je pro mě větší osobnost než Tomáš Garyk Masaryk.

BjankaDr
68 příspěvků 24.2.21 17:39

Též jsem zvládla vzít obě, jsou super. Myslíte si že v tomhle budou ještě pokračovat? Mohli by to dělat častěji, kupovat si věci za 0kč mi vyhovuje :lol:

Reanata
134 příspěvků 19.3.21 12:48

Já je nebrala, nejsou to zrovna mince které by se mi hodili, ale doufám že s tím pokladnice nebude hned končit a udělá ještě nějakou takovou která se mi hodit bude :)

barbokabar
39 příspěvků 15.4.21 14:30

Já bych z tohoto obchodu ráda objednala ty mince zadarmo, ale není to jeden z těch, co posílá nevyžádaný zásilky že ne? Minulý měsíc jsem to s jedním obchodem řešila a teď jsem trochu skeptická ke všemu…

Reanata
134 příspěvků 21.4.21 16:04
@barbokabar píše:
Já bych z tohoto obchodu ráda objednala ty mince zadarmo, ale není to jeden z těch, co posílá nevyžádaný zásilky že ne? Minulý měsíc jsem to s jedním obchodem řešila a teď jsem trochu skeptická ke všemu…

Tak tohle se mi nestalo, zatím teda naštěstí u žádného obchodu, a tady taky ne, jenom mi volali kvůli nějaké nabídce mince, ale řekla jsem, že když něco budu chtít tak že si to objednám a už nezavolali, to je tak jediný, co jsem s tímhle obchodem řešila, ale jinak fakt nic.

Kraska5
31 příspěvků 29.4.21 13:42

Ne, tohle není ten obchod, já objednala už opravdu hodně medailí si myslím a nikdy se nestalo nic to by mě přinutilo najít si jiný obchod.

olaolae
26 příspěvků 19.5.21 16:18

Taky můžu ohlásit, že tohle není jeden z těch obchodů, u Národní Pokladnice jsem sice objednala jenom párkrát něco ale nikdy se nestalo nic neočekávaného.

wanderwom
31 příspěvků 3.6.21 15:49
@Reanata píše:
Tak tohle se mi nestalo, zatím teda naštěstí u žádného obchodu, a tady taky ne, jenom mi volali kvůli nějaké nabídce mince, ale řekla jsem, že když něco budu chtít tak že si to objednám a už nezavolali, to je tak jediný, co jsem s tímhle obchodem řešila, ale jinak fakt nic.

Mě taky jenom volali a posílali i meili s nabídkou, ale na zákaznický lince se se slečnou dalo velmi dobře domluvit, aby mi to nechodilo a nevolali, byla moc příjemná a od té doby se mi už nestalo že by mi něco přišlo nebo někdo volal.

terezpedro
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 30.6.21 15:01

Tak emaily posílá skoro každý eshop po tom co si tam člověk něco objedná, to není nic zvláštního. A mě tedy nikdo nevolal, objednala jsem dvakrát, a nikdy nic.

VlastičkaL.
51 příspěvků 16.7.21 11:52
@terezpedro píše:
Tak emaily posílá skoro každý eshop po tom co si tam člověk něco objedná, to není nic zvláštního. A mě tedy nikdo nevolal, objednala jsem dvakrát, a nikdy nic.

Asi tak, neznám eshop který by mi po objednávce neposlal ani jeden email, ale to se vždycky dá pár kliknutími zrušit, šlo to i u téhle mincovny. Ale telefonáty se mi taky vyhnuly, a to že jsem v jednu dobu objednávala docela často, všichni z rodiny chtěli vlastní minci. :D

NIna090
21 příspěvků 5.8.21 12:50

Ano, emailů z internetových obchodů mám plnou složku hromadných :D ale občas se díky tomu člověk dozví nějaký novinky, třeba zrovna u té Národní pokladnice, díky emailu jsem objednala minci, která mě úplně uchvátila, a po pár dnech když jsem se tam koukala znova už byla vyprodaná, takže i tohle se občas může vyplatit.

veorinka
105 příspěvků 25.8.21 14:05

Ano mám to podobně, on když to člověk jednou za čas projde tak zjistí i nějaký zajímavý slevy. :D ale je pravda že to když mi Národní Pokladnice volala mi úplně příjemný nebylo, ale myslím si že jsme si to po telefonu dost jasně vyjasnili a už se to nestalo…tohle telefonování mě nebaví, stejně bych si přes mobil nic neobjednala, ráda si projíždím eshopy :D

NellaVary
63 příspěvků 16.9.21 15:22

Tak případně se odběr těch emailů dá zrušit, já to tak udělala po tom co jsem u nich udělala první objednávku a nic mi nechodí.

LiborkaKryslova
113 příspěvků 8.10.21 00:11
@NellaVary píše:
Tak případně se odběr těch emailů dá zrušit, já to tak udělala po tom co jsem u nich udělala první objednávku a nic mi nechodí.

Já to taky zrušila, dělám to vždycky když u nějakého obchodu něco objednám a chce to po mě email, po zkušenosti, kdy jsem měla ve spamu tisíce emailů už tohle dělám automaticky, takže chápu, když to někoho štve, ale zas to není v dnešní době nic obvyklého, co by nedělal každý druhý obchod, Národní Pokladnice v tomhle není nijak originální.

Zdenuucha
205 příspěvků 29.10.21 20:54

Souhlasím. Jinak děvčátka, rok zase utekl a Vánoce jsou za rohem, má někdo nějaký nápad, jaká mince se hodí pod stromeček? Zatím se mi dost líbí ten adventní kalendář, asi ho dám taťkovi, ale potřebuju ještě něco pod strom :lol:

PavluseLll
110 příspěvků 5.11.21 13:04

Dobrý den, ráda bych si taky nechala poradit, eshop jsem nedávno objevila a právě se dívala po nějaké minci s vánoční tematikou, moc se mi líbila ta s tou zimní krajinou akorát jsem zjistila, že už je vyprodaná, myslíte, že ji bude možné ještě u nich sehnat, jako do Vánoc je ještě nějaká chvilka.. :)

Vendulina39
82 příspěvků 12.11.21 14:24

@PavluseLll Tak to nevím, co jsem se dívala, tak tu vánoční minci jsem tam viděla, ale možná to byla jiná, kterou myslíte, každopádně i tahle mě přijde pěkná a určitě s ní nic nepokazíte. Jinak bych jim třeba napsala, ať vám dají případně echo, když bude od nich zas k dostání :)

PavluseLll
110 příspěvků 16.11.21 16:46

Díky, dívala jsem se znovu a tu co jsem měla vyhlídnout, tak už je asi opravdu pryč, měla nízkou limitaci, takže asi proto, ale i ta druhá vypadá moc hezky, co myslíte pravděpodobně vy s tím 0,50g zlata, takže asi objednám tu, díky za tip :)

Zdenuucha
205 příspěvků 6.1.22 11:26

Tak jak jste dopadly o Vánocích? :-) U mě ještě teda před svátky slavil úspěch u táty ten adventní kalendář. Tak snad bude za rok znova :-)

PavluseLll
110 příspěvků 20.1.22 14:35

@Zdenuucha Já jsem s vánoční mincí bodovala, dost jsem bojovala s tím, si jí nenechat :D takže už vím, kam se příště před Vánoci podívat, jen to budu muset začít řešit daleko dřív. :)

Manyla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.2.22 17:22

Nevím jak moc dřív chcete, mně to stihli doručit tak jak tam mají napsáno na stránkách.

Alicee63636
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.3.22 11:58
Podvod

Chci všechny varovat před touto nekalou firmou, objednala jsem si zlatou minci, samozřejmě že zlato to není, ale aby tomu nebylo konec, po dvou měsících najdu ve schránce v obálce nějakou známku, s tím že ji mám zaplatit, píšu jim tedy že nic nechci, zboží posílám zpět, pry me vymazou z databáze ale do 4 tydnu mi ma ještě přijít jeden balíček, no připravte si peněženky, neustále chození na poštu a vrácení zboží zpět, a pokud nezaplatite tak čekejte vymahace, nechápu že tuto firmu uz nikdo nezastavil, v Německu mají zakazanou činnost, a tady okradají vesele dál, jakmile jsem napsala recenzi na jejich stránky na fb hned je odstranili a zablokovali, pokud nechcete mít problémy a doma bezcenné cetky, prosím vyhněte se těmto smejdum velkým obloukem

Mardolka
103 příspěvků 31.3.22 14:46

Mám strašnou radost, konečně se mi podařilo objednat tu stříbrnou záložku s Harry Pottrem, minule jsem jí propásla a už byla vyprodaná, tak teď se mi konečně poštěstilo, tak budu mít super dárek pro dceru. :dance: :)

Zdenuucha
205 příspěvků 15.4.22 14:52

@Mardolka To mě docela pobavilo, když jsem to u nich viděla v nabídce, ale na druhou stranu proč ne, Potter má hodně obdivovatelů, který takový dárek určitě ocení :-) Tak pak dejte vědět, co na to dcera :-)

Mardolka
103 příspěvků 22.4.22 16:59

@Zdenuucha Dcera měla ohromnou radost, má celou sérii knížek HP, takže se jí to hodí a hnedka si jí šla založit. Povídala mi, že se bude bát, aby jí třeba někde nevytrousila, že to má teďka jak poklad. Musela jsem se smát :lol:

Nikitushe
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 2.6.22 15:12

Dobrý den, co byste koupili za minci jako dárek pro chlapa ke kulatinám? Já jediný co vím, že je to jeho velké hobby, má toho doma už mraky, tak abych s tím pochodila a nebyl to trapas. Když jsem viděla jeho sbírku tak tam má zlatý stříbrný kousky a já ani nevím jaký další, řešili jste doma už taky něco podobnýho, že byste mi dali třeba tip :)

terezpedro
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.6.22 12:30
@Nikitushe píše:
Dobrý den, co byste koupili za minci jako dárek pro chlapa ke kulatinám? Já jediný co vím, že je to jeho velké hobby, má toho doma už mraky, tak abych s tím pochodila a nebyl to trapas. Když jsem viděla jeho sbírku tak tam má zlatý stříbrný kousky a já ani nevím jaký další, řešili jste doma už taky něco podobnýho, že byste mi dali třeba tip :)

Já tu řeším vyloženě jen dárky :D..osobně to není můj koníček, ale jako dárek jsem tu posledně kupovala stříbrnou minci se zlatým čtyřlístkem, který byl na ní jakoby položený. Přišlo mi to strašně hezký a mělo to u oslavence úspěch, prý ještě nic podobnýho neměl. :-) tak můj tip :-)

Nikitushe
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 15.6.22 16:03

@terezpedro Děkuji moc, kouknu na to. Čtyřlístek pro štěstí by nemusel být marný.

terezpedro
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 17.6.22 13:09

Jako mně to nepřišlo špatný, cena mi přišla vcelku ok, ale to neřeším, je to dárek a pak to bylo uložený i dřevěný krabičce, takže podle mě jako dárek fakt super. :-)

Nikitushe
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 24.6.22 17:06

@terezpedro Hele moc děkuju, tohle je asi vončo, koukala jsem sice ještě znova co dalšího tam mají, ale tohle bude pěkný i k těm kulatinám. Je to neutrální ale vlastně přeju štěstí tím, takže fajne. Moc díky

ViktorkaFlekova
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 28.7.22 12:42

Já jsem měla teďka radost, co mi přišla Marie Terezie, zas jsem si obohatila sbírku a mince to byla za pár korun, což je paráda, že ani tolik neutratím.

Váš příspěvek