Tak co už tuhle minci má někdo doma a řekl by mi jestli je tedy opravdu
zadarmo? Protože tohle je zrovna kousek který bych mohla věnovat jednomu
konkrétnímu člověku a měla bych jistotu že bude mít radost protože tohle
téma ho dost zajímá, ale bojím se aby v tom nebyl nějaký háček,
protože to nebude jediný dárek který budu dávat a už takhle mě to vyjde
na větší částku, proto by se mi to že je mince zdarma fakt hodilo dejte prosím vědět jestli už s tím má
někdo zkušenost.
Mince zdarma od Národní Pokladnice - recenze
Jo já jí doma mám, koupil si jí manžel, nebo koupil, ona fakt byla
zadarmo tak bych měla říkat že jí dostal a vypadá moc pěkně, přidám ti i foto abys
viděla, myslím si že jako dárek pro někoho kdo to má rád je
to super.
Taky jsme ji objednali, jen tak na zkoušku co z toho bude, pár medailí z Národní Pokladnice jsme už koupili před tím takže zkušenosti s tímhle obchodem máme dobré, takže jsme se nijak nebáli, já jsem jen upřímně čekala že když bude zadarmo tak to na ní bude znát, ale ne vůbec, je stejně pěkná a propracovaná jako ty co jsme objednali předtím.
Taky jsme ji z hecu objednali když si tam manžel kupoval nějakou jinou minci, a nedali jsme za ni ani korunu, takže je opravdu zadarmo.
My už máme doma i tu druhou minci z téhle sbírky za těch 490,– a taky super, pořád mi to za takovou minci přijde velmi dobrá cena.
Co tu druhou minci zadarmo co teď vydali? Objednal už někdo a podělí se
o zkušenosti až přijde? Mám taky tu první zadarmo s T. G.M, a je super,
proto přemýšlím že bych objednala i tuhle
Taky už mám obě ty mince zadarmo, a super kvalita mohu říct, libí se mi že s tímhle přišli teď v téhle době, že si může udělat radost i člověk který zrovna finančně moc nevyhází.
Já mám teď tedy jen tu druhou, ale spokojenost, Karel IV je pro mě větší osobnost než Tomáš Garyk Masaryk.
Též jsem zvládla vzít obě, jsou super. Myslíte si že v tomhle budou
ještě pokračovat? Mohli by to dělat častěji, kupovat si věci za 0kč mi
vyhovuje
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.