Které žrádlo a vitamín jsou pro kočku k něčemu dobré? mám to řešit nebo ji krmit normálně tak, jak jsem zvyklá krmit kočku?
Žrádlo a vitamíny pro kočku
Tak to určitě záleží vždy na vašem rozhodnutí. Já se snažím pro svoji kočku připravovat vyváženou stravu, která ji bude i chutnat. Dostává pravidelně konzervy a granule. Často ji také dám nějakou dobrotu, kterou vždy rychle slupne.
Také bych ji chtěla kupovat vyváženou stravu. Hlavně takovou, která jí bude chutnat a nebude mít pak zažívací problémy. Dokážete mi říct, co přesně a kde kupujete?
Můžete vyzkoušet kvalitní konzervy Brit Fish Dreams Nejenom že jsou kvalitní, ale kočka se po nich může utlouct. Stačí doma vrznout dvířky od skříně, kde máme tyto konzervy uskladněné a hned letí k misce
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.