Jak bojovat proti předčasnému šedivění vlasů? existují nějaké přípravky nebo vitamíny, které to mohou alespoň zpomalit?
Předčasné šedivění vlasů
Když jsem si přišla na první šedivé vlasy, tak jsem z toho byla velice špatná. Dlouhou dobu jsem si pro jistotu barvila celou hlavu. Kamarádka, která je kadeřnice a jezdí po všech akcích, mi jednou dovezla přípravek, který mi vrátil moji přírodní barvu vlasů. Od té doby ho pravidelně používám a nemusím si platit žádné drahé barvení.
Objednávám si přípravek gr7.cz vždy z jejich stránek. Poprvé jsem ho zkoušela, protože garantují vrácení peněz, pokud by to nefungovalo. Musí se používat pravidelně. Asi po 3 týdnech používání jsem měla kompletně zpátky svoji barvu vlasů.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.