Zdravím všechny, kteří se s tím už setkali nebo nesetkali. Přiznám se, že jsem závislý na automatech a proto bych chtěl vyhledat nějakou pomoc, nebo Vás požádat o radu, jsem z Karvinského kraje. Pomalu ztrácím kvůli automatům rodinu, přítelkyni, kamarády a dluhy narůstají. Nejsou to statisíce, ale když ci člověk uvědomí co by si za to mohl pořídit, tak je to k pláči. Děkuji za jakoukoliv pomoc.
Jsem závislý na automatech
Máme stejný problém, jsem z Českých Budějovic a poslední dobou chodíme s kolegou deně. Podnikáme tak se peníze točí a nepropadame se tedy do dluhů, ale přesně když si člověk řekne co di za tu 1000 mohl koupit je ťo k pláci
Cau, skusal si „Self exclusion“ vlastne si zabanujes akykolvek pristup ku online hram, viac si mozes precitat tu: alebo na ich eng stranke a este ked ti mozem poradit, precitaj si aj tie body ohladom symptomov atd.. jak prekonat problemove hracstvi drzim prsty, nezabudni sa s tym s niekym podelit, je lepsie, ked clovek moze diskutovat o tom s niekym, neciti sa tak sam.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.