Dobrý den poradítemi jak zhubnout
Jak zhubnout
Ahoj, léto se rychle blíží a taky řeším, jak rychle zhubnout do plavek. Bez chemie a bez jojo efektu. Nechci držet žádné drastické diety.
Doporučuju super slimkomplex od Dr. Martin. Doporučil mi ho přímo výživový poradce a je super. Teď jsem se svou váhou opravdu spokojená.
Zkuste se podívat na tenhle článek https://ifarmacie.cz/…-na-hubnuti/ Jsou tam vypsány bylinky, které pomáhají při hubnutí. Já osobně nadváhou netrpím, ale tyhle byliny používám pravidelně společně s dalšími. Dělám převážně různé čaje ale používám je i při vaření. Určitě bych celkově zkusila upravit jídelníček na více zdravých a přírodních věcí a zvýšit pohyb, ať už je to klidně jen chůze. Lepší začít pomalu a postupně zvyšovat intenzitu - běh, kolo, plavání…
Mě se osvědčila Keto Dieta, sice to není nejlevnější, ale efekt byl úžasný a od té doby si držím váhu, kterou jsem měla po ukončení Ketodiety. A netrpěla jsem ani hladem, což považuju za velký bonus.
@Jančakecalka píše:
Mě se osvědčila Keto Dieta, sice to není nejlevnější, ale efekt byl úžasný a od té doby si držím váhu, kterou jsem měla po ukončení Ketodiety. A netrpěla jsem ani hladem, což považuju za velký bonus.
A vrátila jste se po Keto Dietě zpět k normálním jídlům? A vše bez problémů?
@Konrad55 píše:
Ahoj co děláte abyste byli hubení? Nevím jak začít.
Hlavně sport a strava, ale jak začít? To si musí ujasnit každý sám
Ahoj, já se v začátcích inspirovala dnes mým oblíbeným magazínem , kde jsem se dozvěděla spoustu informací a vyvrátilo to mnoho mých doměnek. Určitě bych pro začátek upravila stravu. Nemusíš začít drasticky, ale stačí nahradit bílé pečivo, například krekry nebo žitnými chleby či lámankovým chlebem z Lidl obchodu. Určitě jíst také méně umělých sladidel (sladkosti, bílí cukr) a jíst po 3-4 hodinách. Pozor, určitě se nepřejídat.
V neposlední řadě je zapotřebí zapojit nějakou tělesnou aktivitu (Činnosti v práci nestačí, tělo si na stereotyp zvykne a nespaluje tolik). Hodně se dočteš, že je skvělé běhat, ale to není moc kardio sport, který mám ráda. Proto jsem začala s prcek chodit na trampolíny, skáčeme přes švihadlo, chodíme na brusle, kolo a 1-2 týdně si zajdu na skupinové cvičení HIT nebo TRX. Nejdůležitější je opravdu pevná vůle a silná motivace.
Ahoj, pohybem a úpravou jídelníčku. Já se snažím každý den běhat,
nebo sednu na kolo a nejím sladké. To je jediné, co jsem udělala a kila jdou
pěkně dolů. Super jsou také proteiny, ty v hubnutí hodně pomohou.
Přesvědčila mě o tom kamarádka, která také pije proteinové nápoje.
Když jsem se o ně začala zajímat, tak jsem si našla pěkný článek na https://www.testino.cz/proteiny , kde
je pěkně vysvětlený význam proteinů, takže doporučuji si dělat každý
den proteinové nápoje a uvidíš, že kila půjdou dolů .
Naprosto souhlasím, že bez pohybu se zhubnout prostě nedá. Holky co cvičíte doma a nechodíte do posilovny, jaké vybavení doma máte?
My máme doma takový základ, jako rotoped, běžecký pás, podložky, čínky a posilovací lavici. To nám doma stačí, cvičíme pravidelně doma a do posilovny nechodíme.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.