Jak ošetřujete odřeniny u dítěte na místech, kde špatně drží náplast?
Jak ošetřit odřeniny u dítěte?
Já jsem se s tím několikrát rozčilovala, protože našemu synovi, ale i manželovi něco zalepit není lehké a náplast jim stejně za chvilku upadne. Není to jejich vina, ale třeba jestli se více potí a lepidlo z náplasti prostě nedrží… Nevím, ale prostě jim něco lepit absolutně nemá smysl… Proto jsem na to už trochu rezignovala a koupila jsem si do lékárničky sprej, který ránu chrání pomocí průhledného filmu a urychluje také hojení.
Podívejte se na sprej https://hemacut.cz/ , který je vhodný použít po dezinfekci. Používá se na ránu jednou denně až do jejího úplného zahojení. Sprej po aplikaci nepálí, toho se nemusíte bát. Je odolný proti vodě a koupíte ho v každé lékárně. Opravdu hodně urychluje hojení.
Nastříkám pouze sprej Hemacut, náplast není potřeba Jen se aplikuje sprej a stačí, udělá takový
nedivitelný film, který je i voděodolný a není nic dalšího potřeba..
Což je super
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.