Hledala jsem dlouho poslední dárky, které jsem ještě neměla pro ségru a kámošku. Koupila jsem jim náušnice ze dřeva. Myslím si, že je to dobrá originální dárek, který jen tak od někoho nedostanou, já jsem to tedy ještě u nikoho neviděla. Objednala jsem je z internetového obchodu drevozivota. cz
Dřevěné náušnice
Náušnice ze dřeva? To slyším poprvé, ale nápad je to teda
originální. Nedokážu si ale představit, že bych je měla v uších . Já si kupuji levné stříbrné
náušnice , ty nejsou vůbec těžké. Mám jich doma několik, tak si je
střídám, když si vzpomenu
.
Asi bych také nechtěla kompletně dřevěné náušnice, ale jinak se mi dřevo moc líbí. Možná snad nějakou kombinaci náušnic se dřevem to bych si ještě dokázala představit.
Neviděla jste nikdy náušnice z chirurgické oceli a leštěným dřevem jako ozdobným prvkem? Koupila jsem si takové na Vánoce a strašně se mi líbí, hlavně si je vždy každý prohlíží. Jsou ručně vyráběné, ale pře to nejsou moc drahé. Koupila jsem je za 1290 korun
Mám dřevěné kruhy naprosto je zboňuju, jen už nejsou tak pěkné protože jsem v nich zmokla jednou a stratily lesk.
Určitě se na ně podívejte, prodávají je v internetovém obchodě trendly.cz, nemusíte se bát v nich zmoknout dřevěná část je lakovaná, takže tomu déšť ani případně pot neublíží. Vypadají opravdu dobře
Krásné šperky s dřevěnými komponenty vyrábí BeWooden, zkouste se podívat na jejich e-shop. Je to česká výroba, a jsou opravdu stylové.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.