Chtěla bych se zeptat,trpím už několik let střídavě průjmy a zácpou,přičemž průjem převládá.Má lékařka to uzavřela jako dráždivý trakčník,i když jsem podstoupila,jen kolonoskopii,kde se nic nenašlo.Zkoušela jsem jíst i zdravě,ale nepomohlo to.Mívám pálení žáhy,škroukání v žaludku,vypouklé břicho a plynnatost.Co bych ještě měla vyzkoušet,opravdu už si nevím rady.Pro okolí bývám občas i cítit,což mi zničilo úplně psychiku.Je mi 35.
Dráždivý tračník - průjmy a zácpa
Nejprve bych Vám poradila nejjednodušší způsob úpravy Vašeho trápení.Kupte si v lékárne Pssilium(omlouvám se jestli se to píše jinak).Je to vláknina z jitrocele indického a upravuje stolici do normy.Prodávají to jako prášek do vody nebo kapsle.Kapsle jsou dražší ,ale můžete je vzít i na dovolenou a lehko se polknou.Tato vláknina upravuje stolici tak,aby byla jen taková jak má být, ani zácpa a ani průjem.Pokud po dobrání bylinky nebude dosažen dobrý výsledek,klidně se ozvěte.Musely bychom nasadit větší kalibr.Dám si Váš dotaz na upozornění.
Dobrý den,děkuji za radu.Před třemi týdny jsem na doporučení jedné paní začala brát Lepicol,obsahuje psyllium a navíc má probiotické kultury a trávicí enzymy.Vydrželo mi to na 14dní,2krát denně 2lžičky.Před týdnem jsem si koupila obyčejné psyllium,protože tam Lepicol neměli a hned je znát rozdíl.Už zase mi večer škrouká v břiše a zase dopoledne běhám několikrát a ani konzistence není,co prvních 14 dní při Lepicolu.Tak nevím,jestli si tělo zvyklo a nebo v tom mohou hrát roli trávicí enzymy?Chtěla bych slyšet Váš názor…popřípadě,jak jste psala,že by jsme nasadili větší kalibr.V srpnu nastupuji do zaměstnání a mám strach,abych tam díky svému zdraví vydržela.Bohužel už s tím dlouho bojuji a komplikuje mi to život.Děkuji za odpověd.
Indický jitrocel pomáhá až po nějaké době užívání,protže se nejprve po zánětu musíte vyčistit.Ten těžší kalibr je čaj z puškvorce .Tedy z jeho oddenku.Do hrnku studené vody vsypete jednu rovnou lžičku prášku z kořene puškvorce a necháte přes noc stát přikryté pokličkou Ráno trochu přihřejete,scedíte a před každým jídlem vypijete jeden doušek.To je při dodržení diety na trakčník 6 doušků za den.Víc opravdu ne!!!!Bylo by dobré vyhledat akupunkturistu nebo alespoňakupřesuristu aby Vám ošetřil bod dráždivého trakčníku.Dietu Vám doufám lékař stanovil.Nemí moc přísná ale jde o dodržení 6 porcí denně a nezi tim nejíst.Aby to střeva stačila zpracovat.Jinak brožury o dietě pokud nejste poučená koupíte v lékárně nebo v bylinkách.Tím by se měly odbourat i Vaše potíže s nadýmáním a škrundáním.Pokud něčemu nebudete rozumět nebo budete něco ještě potřebovat,klidně napište.Nechávám si výzvu.
Ahoj, na Lepicol jsme dělali na blogu recenzi, když tak na ni mrkni —
edit admin - odstraněn odkaz
U nás celé rodině pomáhá topnatur.cz/cz-vlakniny-probiotika-prebiotika zkuste a nebudete mít taky problém.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.