Můžete mi někdo poradit, jak si spolehlivě zabezpečit svoje auto?
Jak mít spolehlivě zabezpečené auto?
Já už po tomhle pátrám strašně dlouho, někde jsem četl, že je na to dobrý GPS tracker, jinde že je to zase k ničemu, protože to zloděj vyruší. Moc nevím, co si o tom mám myslet.
Máte pravdu, GPS signál už pro zloděje v dnešní době vůbec nic neznamená. Proto jsem si nechal do auta instalovat aktivní rádiovou jednotku, kterou používá firma sherlog ve spolupráci s vlastní nezarušitelnou rádiovou frekvencí. Díky tomu mají velmi dobré výsledky a dokážou odcizená auta dohledat během chvíle i ve spolupráci s policií.
Ano, platím si od firmy https://www.sherlog.cz/…ni/automobil jejich balíček zabezpečení automobilu Gold, kde mám aktivní rádiovou jednotku. Tu si musíte nechat jet do auta instalovat a každý rok s ní jezdit na kontrolu, jestli správně funguje. Najdete na jejich stránkách nezávazný poptávkový formulář, oni Vás potom kontaktují a udělají speciální nabídku na konkrétní auto. Díky tomuto zabezpečení jsem dostal i velkou slevu na pojištění.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.