Poraďte mi něco dobré a učinné na detox těla.
Detox těla
Mám lupénku, takže potřebuji pravidelný detox organismu, objevila jsem ostropestřecovou pastu od Foxylife. Jsem spokojená s výsledkem jejího užívání.
Na stránkách Foxylife jsem se dozvěděla, že je vhodné nejdříve si posílit játra ostropestřecovou pastou a potom použít lékarenský petrolej. Tuto kůru určitě postoupím.
Jak tě to vyčistí? Jak to poznám, že jsem se vyčistila, teda moje tělo? Víc se potíš, nebo víc čuraš?
Ja mam super zkusenosti s Chiashake , je to
doplnek stravy ktery zajisti optimalni prijem energie, je to zdrave, dobre to
chutna, a prokazatelne jsem po tom zhubla. samozrejme se clovek musi trosku
hybat a nemuze se vecer cpat cokoladou
@anduskan píše:
Mám lupénku, takže potřebuji pravidelný detox organismu, objevila jsem ostropestřecovou pastu od Foxylife. Jsem spokojená s výsledkem jejího užívání.
jo ostropostřec je super. já se snažím kromě toho i nějaký ten bylinkový čaj + pít hodně vody.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.