Zdravím, mám dotaz - co berete za doplňky stravy v těhotenství? Poradíte?
Co užívat v těhotenství
Dobrý večer, já užívám jen Omega 3, konkrétně tento https://www.drmax.cz/…a-day-cps-60 Zbytek potřebných látek se snažím získaz z pestré stravy.
Zdravím, taky užívám Omega 3. Zkoušela jsem víc značek - vadila mi
pachuť ryb Vyhovuje mi taky Naturevia, je úplně
bez pachuti a má výborné složení.
Aha, díky moc - to jsem ani nevěla, že bývá cítít rybí pachuť! To bych asi nedala, takže jsem si objednala to Omega 3 od Naturevia.
Dobrý den, taky ho užívám. Jak jsem si přečeta doporučení SZU, tak jsem si hned Omega 3 koupila od své oblíbené značky Naturevia.
Mně doktor doporučil užívat především Omega 3 a kyselinu listovou. Obecně mám však pořádně nízký přísun vitamínů, takže nedokážu říct, co by měly brát ostatní ženy. Určitě doporučuji se pobavit o tom s vašim doktorem, který bude vědět lépe, co je pro vás a vaše miminko nejlepší a opravdu prospěšné.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.