Dobry den.Jsem uz zoufala a hledam radu kde se da.Uz treti tyden mne boli
prava noha zaclo to tesne nad nartem zepredu pri chuzy .pak se bolest rozsirila
do cele nohy nejvice ted boli pod kolenem na prave strane.Nekdy zaboli noha
i v klidu ,ale po par metrech chuze brecim bolesti.Kdyz sedim nezvednu nohu
bolesti nahoru.Byla jsem na cevnim vysetrenim kde nic nezjistili,delaly
ultrazvuk na trombozu a mereni tlaku v nohach,vse pry v poradku.Byla jsme na
ortopedii ,kde mne doktor rekl ,ze je to nerv ,mam uz 13 opichu do nohy a do
krize a nic nepomaha.O jake vysetreni bych jeste mela pozadat ,uz nevim .dalo
by se neco poznat i z odberu krve?budu vdecna za jakkoukoliv radu Jedinne co mne trochu pomaha jsou ledove
obklady
Bolest jedné nohy
samozřejmě, z krevních odběrů se toho dá poznat…jéjej…aleo
něčem bych věděl…
nechte si tu nohu uříznout..nejlíp celou a dát si tam umělou..zbavíte se
bolesti a bude vám dobře…dneska je to moderní…
a na nerv se musí pomalu…a fyzická zátěž to ještě více zpomaluje a proto to bude bolet ještě hodně hodně dlouho,…bacha na zoufalost…po ní přichází deprese a jak je známo, v depresích se dělaj ptákoviny - máte přece dvě nohy…i s jednou se dá přešlapovat a skákat přes švihadlo…
Diky moc ,jste mne rozesmal i nahnal strach…nezamnenitelny DR.House..Urcite si necham nabrat krev DEKLUJI
mám obdobné potíže jako hannik, podle vyšetření mám být OK … sice
jste mně také rozesmál,ale nějakou radu nemáte?
Děkuje Iza
mám…pro vás mám speciální radu, přečtě si to znova a tam těch rad najdete fůru…přehlížejte ty vtipné řeči a své cíle najdete…přeju hodně štěstí v hledání
No, tak příspěvky jsem neměla čas číst, jelikož jsem se octla pracovně na Maltě, ale proč to píšu: tady jsem žádné potíže neměla, přičemž jsem měla plno starostí, jezdila v místních rozhrkaných busech a nebolelo mně nic. Divné ne? Vždy mám moc ráda změnu prostředí, ale nemůžu přece celý život kočovat, že ano. Ale tak mně napadá, jestli nemám v genech po nějakých vzdálených předcích opravdu nějakou potřebu měnit místo k životu. Cítím se dobře mezi cizími lidmi, splním si svoje pracovní povinnosti a pak pozoruju místní kolorit a tak, a je mi dobře a hlavně, nic mně nebolí.
@hannik mě doktorka předepsala fyzioterapii. A ted je to o dost lepší. Možná to bude i tím, že ted v zaměstnání většinu času sedím.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.