Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenost s vitamíny od firmy Biomin. Doktor mi je doporučil, ale přiznám se, že o té značce slyším poprvé. Něco jsem si našla na netu, ale radši bych byla za vaši osobní zkušenost. Předem díky.
Biomin zkušenost
Značku Biomin znám, pokud se nemýlím, je to slovenský výrobce přímo léčiv, takže si troufám tvrdit, že jako takový má i doplňky stravy, tedy vitamíny v deklarované kvalitě, tedy že obsahují skutečně to, co je v obsahu uvedeno. Sám užívám už několikátou zimní sezónu vitamín D3, konkrétně Extra, kde se užívá jen jedna tobolka za týden, což mi vyhovuje. Většinou začínám vždycky v listopadu, kdy už sluníčka moc není a končí na jaře, v dubnu/květnu. Za mne tedy spokojenost. Nevím pochopitelně, jaké konkrétní vitamíny doporučil lékař Vám, ale obecně si za touto značkou stojím, tedy mohu s klidným svědomím doporučit, ať už se jedná o déčko, káčko, vápník atd.
@RadimHor Děkuji za
Vaši reakci. Já mám doporučený konkrétně vitamín K2, tedy káčko jak
píšete. Tak si ho asi pořídím, už jsem si zatím o něm něco pročetla
na stránkách jsemstalekost.cz, jen zvažuji, jestli nebude lepší kombinace
s vápníkem a déčkem, než samotné káčko. Nechám si ještě poradit
v lékárně. Ale v každém případě ještě jednou díky za Váš
názor
@janec.kaja píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenost s vitamíny od firmy Biomin. Doktor mi je doporučil, ale přiznám se, že o té značce slyším poprvé. Něco jsem si našla na netu, ale radši bych byla za vaši osobní zkušenost. Předem díky.
Dobrý den,
mám zkušenosti již dlouhodobě a jsem maximálně spokojená. Já jsem kvůli imunitě začala brát od tohoto výrobce vitamín D3 a K2 a k tomu mám ještě ovovital. Vše je 100% přírodního původu, což mě oslovilo asi nejvíce. Od doby, co beru jsem na tom zdravotně mnohem lépe, výrazně se mi zlepšila imunita. Dávám i dceři. Bereme celoročně ne jen v zimním období. Opravdu se to vyplatí. Já jsem to dostala tehdy doporučeno také od doktora, a nelituji. Mám i více energie, zlepšil se mi krevní tlak. Opravdu za sebe mohu doporučit.
Ahoj, také se musím podělit o své zkušenosti s tímto výrobcem. Nebudu se dlouze rozepisovat, jsem moc spokojená, nejdříve jsem začala s déčkem, káčkem, zinkem, teď už beru Imuno Protect, dcera a muž též a jsme opravdu moc spokojení. Začla jsem to brát hlavně kvůli imunitě a kvůli kostem, kloubům, zubům. Teď v období covidu si myslím, že je to o to důležitější kvůli imunitě. Tobolky mají pro mě naprosto super složení a i pro dceru, že se nebojím zbytečné chemie. Mám problém s laktozou a ani ta v tom není, za což jsem vděčná. Za nás doporučuji.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.