Zdravím, doporučíte mi prosím školní batoh pro syna, který se chystá do první třídy? Kde na netu mají větší výběr?
Batoh do školy pro prvňáčka
Dobrý večer, taky se dívám na různé e-shop a zatím můžu doporučit e-shop Zdravý batoh. Mají velký výběr, vše skladem a batohy jsou opravdu povedené.
Zdravím, syn má batoh značky Beckmann a je skvělý po všech stránkách,
vřele ho doporučuji. Je propracovaný, lehký a krásný
Já jsem začala tak, že jsem vybírala podle ceny a podle toho, jak se mi aktovka líbí. Nakonec jsem zjistila, že je dobré vybírat aktovku podle její váhy a také podle toho, jestli je ergonomická a má nastavitelný zádový systém. Vybrala jsem aktovku za 2200 korun a už když mi přišla domů, tak jsem byla spokojená. Je z kvalitního materiálu a pro dceru je pohodlná.
Ano, objednala jsem online školní aktovku https://www.baagl.cz/…-jednorozec/ . Je pěkná, má jednoduché zapínání a opravdu jde kompletně nastavit a dotáhnout přesně na záda.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.