Zdravím, nemáte prosím zkušenost s aktovkou BAAGL pro kluka? Syn bude od září prvňáček. Narazila jsem na aktovku v Pompu a moc se mi líbí, děkuji.
Aktovka Baagl
Zdravím, aktovky značky Baagl jsou super. Koupili jsme ji staršímu synovi a teď jde do první třídy i mladší syn, tak jsme ji koupili i jemu, jsem s ní totiž fakt spokojená. Má ergonomicky tvarovaná záda, je lehká a přitom prostorná.
Zdravím, v Pompu mají dětské aktovky? Právě pátrám, kam bych se šla na aktovky mrknout a Pompo máme blízko. Nemají tam spíš hračky?
Zdravím, v Pompu mají slušný výběr. Byla jsem tam v týdnu a koupila jsem i ostatní potřeby do školy - syn jde taky v září do první třídy. Tady máte odkaz, mrkněte https://pompo.cz/…tovka-zippy/?….
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.