Známý mi poradil, že mám při hubnutí vyzkoušet projímadlo, ale bojím se, že si víc uškodím. Je to nebezpečné nebo se není čeho bát? zkoušeli jste také zhubnout pomocí projímadla a zabralo to?
Projímadla na hubnutí
projímadla na hubnutí opravdu nejsou ale můžu doporučit čistě
přírodní přípravek, který upravuje zaživání, odlehčí trávení a
snížuje váhu. Hubnutí je zdravé a šetrné navíc bez jo-jo efektu.
Více na: www.okg-fit.cz/prevence
Ja jsem dala dolu 11kg za necelé 4 měsíce, objednávejte si Emulips XXL+
popřípadě i Emulips Slim pokud chcete ubrat i na cm a zpevnit problemové
partie.
Teršlová Ing, reg.číslo.01-006436
Žádné potravní doplňky na hubnutí nepomohou. Jen vyhozené prachy.
Po projímadlech se zhubnout dá, a to třeba až tak moc, že člověk může
umřít z podvýživy. Protože v sobě neudrží žádné živiny.
Projímadla používají k drastickému hubnutí anorektici, tak pozor na
to.
Nejlepší je upravit jídelníček, více zeleniny, míň sladkého a
tučného. A k tomu třeba půlhodinová lehká vycházka. Budete vidět, jak
zázračně jdou kila dolu i bez drahých potravinových doplňků.
Ahoj, do projímadel bych se při hubnutí určitě nepouštěla. Projímadla nejsou primárně určena pro hubnutí, ale na potíže se zažíváním. Neraď se proto radami tvého známého. Ve tvém případě bych se zkusila obrátit na nutričního terapeuta. Ten s tebou může tvůj jídelníček probrat, poradit ti co do něj přidat, co ubrat a společně jej s tebou sestavit, aby ti co nejlépe vyhovoval. Společně s nutričním terapeutem se můžete podívat na tvůj zdravotní stav, sdělíš mu, pokud tě trápí nějaké zdravotní problémy, které v jídelníčku zohledníte. Kamarádka docházela k nutriční terapeutce do Centra Anabell, pomáhající osobám s poruchou příjmu potravy. Určitě se podívej na jejich stránky, najdeš na nich kontakty na nutriční terapeuty z Prahy, Ostravy a Brna. Budu ti držet moc palce!!
@hermiPola píše:
AHOJ,
jaké Vám pomáhá projímadlo?
@hermiPola píše:
AHOJ,
jaké Vám pomáhá projímadlo?
Souhlasim, hubnout pomoci projimadla je blbina. Projimadlo se ma uzivat pouze v pripade s travici obtizemi
Duphalac známe všichni, ale upřímně je zarážející, že někdo používá projímadlo na hubnutí. Existuje spoustu jiných způsobu
nevím jestli zrovna projímadlo je způsobb hubnutí. Zkuste na to jit jinak. Zdrava strava, odvodněte tělo a sportujte. Budete se cítit líp
Projímadlo by udělalo víc škody než užitku. Bežte na to klasickou cestou, zdravá strava, vyzkoušejte vařit v páře, pít hodně vody a pohyb, pohyb, pohyb…
Tak to je strašná blbost. Snažit se hubnout na úkor nemocným střevům? To snad nemůže myslet nikdo vážně. Co takhle upravit jídelníček, začít se zdravě stravovat a hlavně cvičit! Ani diety nejsou dobré. Já si doplňuji jídelníček produkty od Herbalife , které obsahují hodně bílkovin a vitamínů, takže díky nim nemám přes den takový hlad a potřebu se najíst.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.