Dobrý den.
Potřebuji nějakou radu, kdyžtak alespoň psychickou podporu.
Je mi 16 let, v lednu jsem mela svuj prvni zánět močového měchýře,
který trval asi 4-5 dní - bez antibiotik, čaje, teplo, urinal. Řezalo to,
pálilo to, ale dostala jsem se z toho. Pred měsícem, začátkem dubna, jsem
prodělala další. Opět urologické čaj, urinal a teplo zabraly.
Asi pred čtrnácti dny jsem zaregistrovala opět nucení na záchod. Nic mě
nepálilo, ani neřezalo. Uz jsem z toho byla skoro venku, ale pak jsem
nastydla na zahradě, kde jsem byla v kratasech - ten vecer me to na zachod
nutilo mnohem více, od te doby to jede znovu. Tohle nucení na zachod trvá
dodnes. Už 14 dní mam nutkani porad čůrat - zvednu se ze zachodu a sla bych
znovu..vyčůrám malé množství..Už nevim co s tim, jsem zoufalá. V testu
na moc krev nemam, jen více bílkovin.
Nechci tu ze sebe delat chudinku, je to proste jen neprijemny..
Pripada mi, ze to trva hrozne dlouho.
Do toho mam jet 6.6-8.6 s pritelovou rodinou k vodě…nechtela bych to
zmeškat.
Mamka mi radi at jsem v klidu, prolívám se cajema, ale uz ztrácím
trpělivost.
Nevíte co se mnou je?
Děkuji za pochopení.
Zánět močového mechyre
Možná sis to tím že jsi nešla k doktorovi pro antibiotika si to tak trochu přechodila, máš ty močové trubice teď více podrážděné. Já jsem taky měla zánět několikrát, a nejvíce opravdu pomáha co nejvíce močák prolévat, vypít toho co nejvíce, ale nemusí to být jenom čaje, klidně i voda, ale ne nějaká kola a podobně, a taky hlavně teplo na ledviny, hlavně teplé oblečení i když je venku teplo, může tě zase ofouknout a je to zpátky. a možná bych si zkusila koupit nějaké vitamíny v podobě brusinek, a zobat je i když ti to přestane, prostě jako preventivku.
Kup si urologický čaj a brusinky a ono se to za pár dní srovná. A hlavně teplo na záda a nohy, to je základ. Já jsem dřív také hodně trpěla na zánět močového měchýře a pomohly mi až Vlněné vesty, které jsem si objednala z https://www.vlnenezbozi.cz/ . Mám díky nim záda pořád v teple a musím zaťukat, že jsem od té doby, co je nosím, zánět močového měchýře neměla.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.