Trpím už dlouhou dobu zácpou. Zkouším vše možné, ale nedocílím regularního vyměšování v podobě vřetena. Spíše jenom řidší po vypití štávy z kyselého zelí, nebo Zaječické vody a někdy dokonce Gutalax. zdá se mi že to není dostatečné množství, snažím se o denní vyprazdňování. Piji kolem 1,5 l vody od rána. Rád bych věděl jaký vliv má na zácpu psychika, tesknění, smutná nálada.
Zácpa - léčení
Dobrý den, mám stejné potíže a velmi mi na doporučení sestry pomohlo
pití
čaje ze senného listu. Ráno si 1 sáček zalijí horkou vodou asi 1/4 lt.
nechám asi 3 hod. louhovat a pak popíjím i 1hod. Pozor
zabírá to asi po 8 hod. Přečtěte si návod na čaji a podle toho si ho
vařte. Vařím si ho ale jen2×týdně, je to návykové.
Díky, ale sennesový čaj je nejen návykový, ale je také znám jako že narušuje stěny tlustého střeva, tak ne moc často užívat…
Aha, tak děkuji za upozornění, píši, že je návykový, ale že ubližuje střevám to tam není. Já si ho vařím tak 1×-2× za týden. Spíš podle potřeby. Děkuji
Na zácpa je hodně dobré dietické prjímadlo. Všechny informace ohledně jeho účinků a užívání je zde **
Edit admin - odstraněn odkaz
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.