Dobrý den, synovi (8) byl naměřen vysoký cholesterol a nasazena dieta. Neví se, jestli je to u něj dědičné, já mám cholesterol jen lehce zvýšený, muž na kontrole zatím nebyl. U syna se objevily boule na kloubech a podvýživa. Chodíme pravidelně na odběry, ale přesto mám strach. Četla jsem, že takto postižené děti umírají obvykle do 20 let na infarkt…
Vysoký cholesterol u dětí
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
@XXXXXzt píše:
Dobrý den, synovi (8) byl naměřen vysoký cholesterol a nasazena dieta. Neví se, jestli je to u něj dědičné, já mám cholesterol jen lehce zvýšený, muž na kontrole zatím nebyl. U syna se objevily boule na kloubech a podvýživa. Chodíme pravidelně na odběry, ale přesto mám strach. Četla jsem, že takto postižené děti umírají obvykle do 20 let na infarkt…
Strach je magnet pro to, na co se zaměříte. Ve zdravotnictví panuje spousta klamných teorií, vydávaných za „absolutní pravdu“, sloužících hlavně k zisku farmac. průmyslu a následně pohřebáků. Důležitým faktem je důsledné tajemství o souvislostech mnoha nemocí se „zavirovaným mozkem“. Víte o tom něco?? Napište zprávu.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.