Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kuchyňskými váhami z eshopu Mikrovahy?
Váha do kuchyně z Mikrováhy
Ahoj, já si tam kupovala osobní váhu. Zboží jsem pak musela kvůli své
nepozornosti vyměnit (omylem jsem si objednala jinou než jsem chtěla),
výměna proběhlo rychle, obchod byl vtřícný a ani jsem neplatila druhé
poštovné. Za mě super
Já mám odtamtud kuchyňskou i osobní váhu. Obě váží přesně a jsou
kvalitní. Mohu vřele doporučit.
Já mám z eshopu mikrováhy kuchyňskou váhu, dostala jsem ji od mamky
místo té staré, co jsem měla a jsem s ní taky moc spokojená
Jj, nemám s tímto shopem prolémy…koupila jsem tam osobní váhu a když
mi odešla moje kuchynska (manual ), tak jsem si tam koupila digital a supr…
Ahoj, s tímto shopem mám osobní zkušenost. V kuchyni jsem váhu nikdy nepotrebovala a když už, tak to bylo jen o navazeni treba pul kila mouky, takze mi stacila moje manualni vaha. Když jsem ale přešla na zdravou stravu, kde hraje roli kazdy gram, tak uz jsem byla nucena si vahu koupit… Napred jsem prosla ruzna elektry, supermarkety, ale kdyt v kazdym meli na vyber jen ze tri kousku a jeste kolem tisicovky, tak jsem hledala na netu. Nakonec jsem koupila prave na mikrovahy asi za pětikilčo a jsem spokojena…
Jarus68: já mám tady tu a je super ww.mikrovahy.cz/digitalni-lzicove-vahy/78-eastor-digitalni-lzice-s-vahou-do-300g-30ml-oranzovo-bila.html .. myslím si, že by ji měla mít v kuchyni každá ženská, co se vaření víc věnuje
@Jolula : to je dobrá
vychytávka akorát jak ji oplachujete.. dáváte
celou pod vodu? já jen kvůli tomu displeji a čudlíkům
Taky jsem měla mechanickou, ale na pořídila jsem si konečně digitální
a to se vůbec nedá srovnávat . Ještě mám zálusk z mikrováh objednat ut
jejich vážící lžíci
Ahoj, máte někdo zkušenost s touhle váhou https://www.exasoft.cz/…d194064.html?… Výrobce uvádí, že je s přesností 1g. Líbí se mi ten dřevěný design.
Ahoj, nemám doma teda úplně stejnou, ale od téhle značky podobnou a za mě dobrý. Zatím funguje pořád tak, jak má.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.