Holky bojujete nejak aktivne s celulitidou? Mazete se treba nejakym kremem?
Trápení s celulitidou
Urcite, hlavne ten celulitis krasne voni. Ale na www.herbamedicus.cz maji spoustu krasne vonicih kremu a gelu
Mazu tim skoricovym gelem, ktery pomaha celulitide. Uz mazu druhy mesic a muzu rict, ze rozdil fakt vidim
Holky koukam, ze tu debatujete nad masazi pro celulitidu, vyplati se ta investice? jsou opravdu videt rozdily?
Myslim, že jo. Když máš dobrý krém a masíruješ pravidelně, tak to poznáš. Já mam ten samý co tady zmiňují holky, ten skořicový celullitis a jsem s ním moc spokojená
Myslím, že veškeré produkty z www.herbamedicus.cz můžeš zakoupit
běžně i v kamenných obchodech
Já už přes půl roku používám ten cellulitis, což je skořicový gel
na celulitidu, krásně voní a jsou znát i rozdíly
Já jsem se snažila ji zlikvidovat cvičením, ale to mi nějak extra
nepomohlo, takže uvažuju o nějakém přístrojovém ošetření. má ho tu
některá za sebou, že by mi jste mi něco doporučily?
Zkusil bych tibetskou, možná čínskou medicínu, silice citron či silice pomeranč, zajímava stránka je portal Epamu B. Tichanovského
Stálé zdraví
sám užívam např. skořicovou tinkturu na spasmy, vypadá to, že produkty
jsou vyráběny zde. Právě čtu knížku Borise Tichanovského, Tajné metody
orientální medicíny, docela inspirativní.
Já si to teda nemyslím…s celilutidou jsem bojovala celý život a marně… nakonec mi až pomohlo přístrojové ošetření
Nezlobte se na mě, ale ještě neznám nikoho, komu by krém na celulitidu pomohl, a to mám kolem sebe spoustu kamarádek, co se mažou něčím „na celulitidu“. Když už bych do něčeho měla investovat, tak do nějakého přístrojového ošetření, po kterém ke zlepšení opravdu dojde a když si spočítáte, kolik utratíte za krémy a jak se cenově pohybují ceny ošetření, tak zjistíte, že to buď výjde na stejno nebo vás krémy stojí víc než kdejaké ošetření. Toď můj názor na věc.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.