Vloni jsem onemocněla a vubec jsem nevěděla co mi vlastně je!Měla jsem veliké problemy s dýcháním saturace 58 a tak jsem skončila na plicním od.Nyní po 10 měsích mě bylo zjištěno,že mám zapouzdřené TBC(muj otec prodělal TBC,když mi bylo 7-8let).Asi do roku 1995jsem chodila jednou za rok na rentgen,ale nikdy mě nebylo nic řečeno,že bych měla TBC.Nyní když mi je 56let a chodí ke mě vnoučata tak mám strach,abych neroznášela nějaký bacil.
Zapouzdřené TBC
zajímavé, dělal vám někdo třeba tuberkulínový test? co třeba očkování? každopádně pokud máte neléčenou TBC vnoučata bych zavřel do daleko pryč! vzhledem k tomu že jste doma a né v nemocnici, bych řekl, že jí máte nejspíš už pod kontolou užíváním ATB proti TBC.
Ano test mě byl proveden a byl negativníale když mě byl proveden test v dětství tak byl positivní.Mám ještě dva sourozence a těm byl také proveden test v dětství a ti ho měli negativní.Tak vubec nevím co si o tom mám myslet,když po 50 letech zjistí,že mám zapouzdřené TBC,které nebylo léčené
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.