PROSÍM O ZASLÁNÍ ZKUŠENOSTÍ NA TOTO TÉMA.JSEM 5 MĚSÍCŮ PO OPERACI A SPÍŠ SE MI PŘIDÁVAJÍ PROBLÉMY, NEŽ ABY SE TO LEPŠILO.MÁM STÁLE BOLESTI VE DNE A HLAVNĚ V NOCI.V ÚTERÝ BUDE VĚDĚT VÍCE.ASI SE MI Z NOŠENÍ ORTÉZI PO OPERACI PŘIDAL I TENISOVÝ LOKET A DŘEVĚNÍ PRSTŮ.DĚKUJI.
Operace rotátorové manžety
Asi 3 měsice mne boli paže a ramena obě dvě, nejsem si vědoma žadného padu ani nic těžkyho jsem nedělala, jen jsem si par krat o´protahla kosti na žerdi-ale to mne u toho nic nebolelo, až po čase. Mam tak silne nočni bolesti, že mne zavřeli na kapačky, davaji mne opichy, rehabiltace-zlepšilo se to jen o vlasek, diagnozu mam napsanou syndrom rotatarove manžety a pry když to nepřejd emusim na artroskopii-proč mne ale nepošlou na MR? ja se bojim operace, prosim poradte jak se postupuje tadyu tehle diagnozy děkuji
Pul roku mám šílené bolesti v rameni. v noci nespím, protože nemužu
ležet. je to hrozná bolest-jako kdyby mi někdo zaživa trhal maso a rameno
ořezával zubatým nožem. vyšetření mag.rez.bylo utrpením pul hodiny
v tunelu 3× mne přišel mudr…nadat, jestli bych mohla laskavě ležet
chvíli v klidu, jenže ja ležela, ale co mi dělala ruka to se ani nedá
popsat. opět samovolné cukání ve svalech v rameni bolest vystřelující
až do prstu-no katastrofa už nikdy víc na vyšetření mag.rez. do Kolínské
nemocnice no a závěr
vyšetření-nespolupracujíci neklidná pacientka!! za měsíc jdu na operaci
ASK operace rotatorové manžety a nebudete mi věřit jak moc se těším. jen
doufám, že operace pomuže
Prosím o zaslání zkušenosti s operaci r. manžety.
Jaké byly pooperační bolesti po ask, rehabilitace,
Schopnost se obleknout bez bolesti
Jak dlouhá pracovní neschopnost. děkuji M.
Zdravím. Manželka má utrženou manžetu rotátoru levého ramene. Operaci se lékaři bojí provést. Kotník LDK sešroubován šrouby s kouskem lítkové kosti na doživotí. Endoprotéza kolene PDK. Levé koleno dělá bolestivé potíže a vyskakuje. Pravé rameno začíná míti ty samé potíže co levé. Kyčelní klouby - ve zprávě výhradně psáno, že se jedná o artrozu. V páteři jsou nemalé degenerativní změny a v oblasti bederní bez ploténky a další je silně snížena. Trnou ji nohy. Výsledek zdravotní zprávy je, že se jedná o POUZE polyartrozu pohybového aparátu. Mi jako dlouhodobému zdravoťákovi s praxí na oper. sálech se to nepozdává. Mohu se dovědět někde pravdu???.Děkuji za odpověď, ale prosím na email. adresu. Mám potíže s internetem a nemusel bych se zpět na tyto stránky dostati. Přeji hezký den a děkuji. Geyer Karel manžel postižené a prý nemám právo za manželku jednat. Vlastní ZTP/P. Taktéž prodělala 3 mozkové příhody a má potíže s pamětí takže se sama nemůže bránit. Je to smutné. Děkuji. Přeposílám znovu v emailu byla čárka mezi jménem a příjmením. což je špatně.
Dobrý den, jsem právě po operaci rotátorové manžety- laparoskopicky-
mám pouze dva vpichy v rameni.Šla jsem do nemocnice v ten den, co mě
operovali na lačno a ráno hned po operaci domů - v nemocnici jsem dostala
jednu kapačku večer proti bolesti, druhou ráno a nechala se odvézt
domů.Proti bolesti jsem doma snědla druhý den jen jeden prášek a víc
nic.Přiznám se, žejsem hned po týdnu vytáhla ruku ze závěsné ortézy a
začala cvičit zápěstí a natahovala loket, aby nezatuhnul.Ortézu mám mít
tři týdny - což bude právě nyní 2.10.2018 a hned ve středu jdu na
rehabilitaci - už se těším jak ortézu sundám…něměla jsem žádný
problém a bolesti jsem neměla téměř žádné, obešlo se to bez
léků
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.