stači chvilkova chuze a už se mě uděla boulička na svalu u nohou
stehně třeba jen vyjit schodiště nebo prohlidka kostela,bolesti jsou hned
i když se grčka neuděla taky nohy boli , poradi mě tady někdo co stim
děkuji zuza
Boulička na svalu
Váš dotaz není tak určitý abych se měla čeho chytit.Tak několik otázek.Po odeznění hámahy boulička zmizí_?Je tvrdá?Měkká?Pohyblivá?Statická?V kterém místě přesně? Lítko,berec, kolen kotníku,kolem kolene ve stehně?Víte noha je dost velká.A svalů má také dost.Pokud mi odpovíte,snad budu umět něco poradit.
dik za odezvu , bouličku neboli grčku jsem měla dvě na leve noze. jedna zmizela a druha jako kdyby se oddalila ale je tam stale na stehně uprostřed, brali mě krev budem čekat tyden take mě mirně bolela leva ruka i mirne mravenčeni jsem měla gel moc nepomohl a jinak jsem to zkoušela aroma lampou , už to ani neboli,tak uvidime zuzana
Zkuste obklad z naklepaného a nahřátého zelného listu..Přiložit list který nejprve nakepete paličkou a zahřejete v mikrovlnce,pokavad není, stačí přežehlit.Obalit nějakou utěrkou a ovázat a nechat přes noc.Další podobné rady najdete na stránkách babské rady.Klikněte si na ně nahoře na této stránce.Tam dáváme rady k volnému pouřití pro všechny,koho to zajímá.Jinak můžete zkusit přes den masírovat bouli mastí z kostivalu nebo koňskou mastí ,nejlépe zahřívací.Masírovat by bylo dobré i brnící ruku.Ale zase,kde a jak Vás ruka bolí?Když Vás nevidím,musíte mi všechno popsat podrobněji.
Dobrý den, mám na pravé hýždi bulku velkou asi 2cm…zjistila jsem ji před měsícem. Pani doktorka si myslí, že je uložena hluboko a tak se nejedná o tukovou bulku a posílá mě na ct vyšetření a nebo magn. rezonanci. Mám z toho strach…netuším, co jiného by to mohlo být?
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.