Jakým způsobem řešíte svačiny pro děti? Snažím se to obměňovat, aby to měly pestré, ale už mi dochází nápady.
Svačiny pro děti
Někdy mám sváču nachystanou z domu, což bývá nakrájené ovoce a když jdeme na procházku nebo na hřiště, tak koupím třeba nějaké suchary nebo bobíka.
Potřebuješ půjčku? Norton Finance nabízí půjčky od minimální
částky 50 000 kc do maximální částky 400 000 000,00 kc za nízkou
úrokovou sazbu 2%. pošlete nám e -mail, pokud máte zájem.
horakjir55@gmail.com
U nás je taky hodně oblíbený. Hlavně syn by se ho ujedl a to složení
mi tam přijde naprosto v pořádku, tak nevidím důvod proč bych ho dětem
měla upírat
Určitě, dokonce jsem teď našla i video jak se vyrábí. koukni.. https://www.youtube.com/watch?…
Ahoj, já jsem taky byla docela mile překvapená. Jako my toho Bobíka
kupovali vždycky, za mě je to nejlepší svačina. Teď kupujeme i toho
tvarohového a taky nám teda moc chutná
Zdravím, Bobík má výborné složení, proto je u nás doma oblíbený. Nejsou v něm konzervanty, éčka, ani barviva a chuťově je výborný.
Jojo, soulasím. Jako doma jíme hodně jogurty a tvarohy, ale moje děti prakticky nechtějí nic jinýho, než toho Bobíka. Je to super rychlá svačinka, která dětem chutná.
Nechci dávat dětem klasické sladkosti, ale zároveň je nechci o mlsání ochudit. Doporučíte prosím tip na zdravé mlsání?
U nás frčí sušené ovoce. Dostala jsem doporučení na www.svetplodu.cz. Mají ho vyzrále, sladké a hlavně nesířené. Dávám ho dětem, tak chci, aby bylo kvalitní.
Děkuji za tip, máte pravdu, výběr mají velký. Mě se taky moc líbí jejich MYXy ovoce a ořechů. Které ovoce mají děti nejraději?
Děti si ze Světa plodů oblíbily mango nebo ananas buď samotné nebo jako zdravé „lízátko“. Mě hodně chutnají taky švestky spolu s meruňkami.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.