Mam aritmii-indikovana před rokem.Beru leky-raději bych přirodni produkty. Nikdy jsem nekouřil, nepiji-žadne stresy. Věk 63.Zdravy pobyb.Poradte.Diky Polda Srdečni aritmie.
Srdeční arytmie
Poradím…a rád.
Jak jen začít…už vím…
máte indikovanou ARYTMII - (od slova rytmus)..to je to co vydává to co vám
bouchá na levé straně uprostřed hrudníku..
přírodní produkt na arytmii…to jako bio léky? nenechte se vysmát…
berte léky, které máte předepsané a nevysazujte je za nějaké přírodní
pochutiny..protože ty přírodní pochutiny neobsahují všechny to co ten
lék..aby se pak nestalo, že se vám ta srdeční arytmie nezhoupla do
monotónního rytmu a nevydělal si zbytečně vnitřní
kardiostimulátor…
Ale počítejte s tím, že takové bylinky vám potom nepomůžou až se vaše srdce dostane do extrémní fibrilace či takového tempa, že i šnek bude rychlejší…
Zdravím, jak jste sami zjistili při kontaktu s lékaři, oni příčinu arytmií neznají, ale vesele předepisují léky a případně i operují kardiostimulátory. Nic se tím nezmění a vy s tím podle nich musíte žít. Přitom je skutečná příčina arytmie známa. Je to nedostatek určitých minerálů a vitamínů v těle, bez nichž nefunguje přenos řídícího signálu do srdeční buňky a ta začne kmitat. Čili příčina je ve výživě a jen úpravou výživy se dá arytmie vyléčit během tří týdnů. Mám již mnoho takto vyléčených klientů. Používám přístroj, který změří, kolik minerálů a vitamínů v těle máte a také kterých konkrétně máte nedostatek. Existuje přímá souvislost mezi nedostatkem minerálů v těle a konkrétními nemocemi. U arytmie je tato souvislost naprosto zřejmá a prokazatelná. Kdo by měl zájem, může mne kontaktovat na čísle 608 155 338.
Dobrý večer, ráda bych, kdyby se k tomuto tématu vyjádřilo více lidí, neboť i já trpím stejným problémem, ale pouze tehdy, kdy ulehám ke spánku. Je to zvláštní pocit, který mi mnohdy nedovolí vůbec usnout. Srdce začne tlouci. Přes den, kdy jsem v práci, jsem v klidu, žádný problém. Děkuji předem za rady a připojení do diskuse s podobným problémem.
Dobrý den Lei.Je více věcí, které tento zdravotní problém způsobuje a jeden z toho je trošku nepochopitelný, ale velice reálný a to hlavně u lékařů na slovensku.Jde o problém, který způsobuje hrudní páteř, respektive nerv srdce, který se posunem meziobratlové ploténky utlačí a srdce nefunguje na plný výkon. Vite každý orgán má svůj nerv v páteři a každý orgán může a bývá takto ohrožen. Je to jako dálkový ovladač, zmáčkne se kořen nervu a na druhém konci orgán k němu připojený se vypne. Pokud Vás toto zaujalo a váš lékař řekne, že je to blbost, zkuste zavolat nějaké kapacitě na slovensko a věřte, že tuto teorii potvrdí. Mimochode i vím, jak tyto potíže řešit.
Vladimír 11,
Pěkný večer, ještě jsem neslyšela, že existuje nějaký takový
přístroj, který uvádíte. Ráda bych si u Vás nechala změřit tedy, kolik
mám v těle minerálů, či vitamínů. Nemohu uvěřit tomu, že něco
takového existuje. Možná nám v těle chybí, nejvíce propagovaný
hořčík. A my tady diskutujeme a bavíme se o chemii.Asi Vás budu
kontaktovat. Děkuji za Váš příspěvek, Lei
Velmi rád Vám pomohu, abyste už nemusela arytmií zbytečně trpět. Stačí zavolat na moje číslo 608 155 338 a objednat se.
,,zdravím,,, chtěla sem se zeptat, když se najím většího množství jídla, nebo třeba kapustu a takové potraviny, někdy mi začne taková arytmie..Může to být od plného žaludku který se zvedne a tlačí na bránici a vychýlí jemně srdce a tohle také způsobuje nepravidelný tep? děkuj imoc
@Vladimír11 píše:
Velmi rád Vám pomohu, abyste už nemusela arytmií zbytečně trpět. Stačí zavolat na moje číslo 608 155 338 a objednat se.
Mám tento problém a byla bych ráda za každou informaci - jsem z Ostravska
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda člověk, který prodělal 2× srdeční arytmii s odstupem 10let a nebere žádné léky, může cestovat letadlem. Máte nějakou zkušenost?
Dobrý den, mám prosím otázku zda 72 letý muž se zjištěnou srdeční
arytmií ( srovnáno kardioverzí) může cestovat letadlem. léky nadále
bere.
děkuji předem za odpověd. M. L.
Chtě bych se zeptat jestli se jedná o aritmii nebo ne v poslední době mívám takové stavy jako kdybych měl pocit strachu a je to chvilkové a cítím to na hrudi tak se chci zeptat jestli je to aritmie nebo né moc děkuji za odpověď
Pokud chodíte k doktorům roky a máte arytmii pořád, tak asi jejich léčba nefunguje. Oni dnes ani neléčí, jenom vydělávají na udržování nemoci a potlačování jejích příznaků. Příčiny nemocí neřeší, protože by Vás nedej bože mohli vyléčit a to by měli po penězích, které si na Vás pravidelně účtují. Nepečují tedy o Vás jako o pacienta s cílem Vás uzdravit, ale pečují o nemoc - diagnózu, aby jim co nejdéle vydržela a vynášela peníze ze zdravotního pojištění. Není to proto, že jsou hloupí, ale protože jim to vynáší mnohem víc peněz a Vaše trvalé vyléčení už dnes není jejich cílem. Přitom se můžete vyléčit sami bez závislosti na nich jenom úpravou své výživy. Poradím na tel. 608 155 338.
Podle me pomuze i treba nejake doplnky stravy, ale neorientuji se v tomto
tematu nejak dlouho tak nemohu lepe poradit
Dobrý den chtěl jsem se zeptat je my 42 let a prodělal jsem arytmií srdce dá se to vyléčit abych mohl fungovat jako dříve? Mám zatím prášky na ředění krve a úpravu rytmu srdce.
Nemáte holky prosím některá zkušenosti s nadměrnou únavou u starších lidí? máma si ještě před půl rokem chodila normálně sama nakoupit, a teď už to nezvládne, můžete mi poradit, jak ji pomoci?
Já mám zkušenosti s tátou, který se choval stejně jak popisujete u maminky, tehdy nám doktorka, řekla, že má slabší srdíčko, tak jsem mu koupila směs vitamínů, které jsou přímo pro zlepšení srdeční činnosti.
Zadejte si do vyhledávače Orthomol Cardio, prodává se v baleních po 30 denních dávkách, kupovala jsem je v lékárně u maxe, ale prodávají je ve více lékárnách.
Dobrý den,
manžel (71 let) prodělal v březnu covid (středně těžký průběh, ale
bez hospitalizace - týden trvající vysoké horečky a silná bolest
hlavy).
Po jeho skončení se u něj projevila arytmie (nepravidelný a vysoký tep).
Normálně měl celé roky tepovou frekvenci kolem 50 - 60/minutu, teď se mu
několikrát stalo, že tep byl kolem stovky i víc. Holter (24 hod.) neukázal
nic závažného, ale po sonografii, kterou absolvoval, mu byla diagnostikována
lehká dilatace odbou síní, trikuspidální regurgitace III. stupně, UZ zn.
lehké plicní hypertenze - odhad SPAP 44 torrů. Mitrální regurgitace II.
st.
Manžel bere už několik let prášky na hypertenzi (1 ráno a 1 večer) a
teď mu byl přidán lék Betaloc ZOK 25 mg s dávkou 1/2-0-0.
Můžete mi, prosím, sdělit, jak moc závažný je uvedený stav a jestli je
možné, že je to následkem covidu?
Moc děkuji.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.