Máte stím někdo zkušenosti? Je to pěkne hnusne..Stává se mi to v leže nebo když si lehnu na levou stranu nebo špatně sedím jindy s emi to nestava..jen v leže a udela mi to tak jednou a zas dobre..Ekg mam bez nalezu.. muže to byt neco važneho? jine přiznaky u toho nemam..žadne točení hlavy nic.. měla sem od toho dva roky pokoj.. ale ted se mi to stresem vratilo..
Přeskakování srdce
Nebát se , já si takhle skáču už pár let.
EKG nikdy nic neukázalo, protože když mi naskočí pauza a pak začne bušit,
jako šílené, je to vždy mimo ordinaci.
Nejčastěji v klidu, leže…prostě zákeřně vyděsí. Zobu občas
hořčík, zejména ve stresu (pomůže). Taky docela pomáhá pomalé
dýchání.
Holky prosím dokážete mi poradit, jak pomoci tátovi, který má slabší srdíčko a má se šetřit? jaké vitamíny jsou pro takového člověka dobré?
Doporučuji kupovat směs vitamínů, která se prodává přímo pro podporu srdeční činnosti, může mu to pomoci, možná bude mít pak i více energie do života.
Ano mám, řešila jsem to také s mojí mámou, sehnala jsem ji v lékárně směs vitamínů pro lepší srdeční činnost orthomol cardio, která ji zase vrátila energii a sílu do života.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.