dobrý den,chtěla bych se zeptat,od pátku mě hrozně píchá na pravé plíci(žebru)pod prsem,nemužu kašlat hrozně to vždy zabolí a citím bodavé píchání i když chodím,když ležím nemužu se zvednout do sedu,ani na te straně eohu pomalu ležet,měla jsem předtíhvelkou rymu a kašel ale to již odeznělo ale ta bolest je pořad
Píchání na plicích
Problém s pľúcami vždy úzko súvisí so zaneseným hrubým črecom.
Pokiaľ nie je vyčistené tak sa cez plúca budú hlásiť problémy
v dôsledku prekyslenia keď sa telo snaží tadiaľ vytlačiť kyslý bordel
z tela. Po prečistení čreva sa plúca najlepšie vyčistia kyslíkom, pre
nelenivých prechádzkami v prírode ale dá sa použiť aj oxyterapia
Pľúca v krátkom čase a veľmi dobre vyčistí orálna aplikácia
30 %tného peroxidu vodíka, postup je na netu uvedený.
Na zmiernenie tej bolesti zvýšiť príjem 3-omega MK, najlepšie ľanovým
olejom.
**ivik 198**** :ahoj mám stejný problém jen mě to tedy píchne když se zhluboka nadechnu…Byla si u lékaře, nebo nevíš co je pro to dobré? Díky
Ahoj mám úplne to samé bodání při nádechu, prudčích pohybech nebo jen chůzi. Kdyby jste věděli co to muže být ocenila bych odpověď.:)
Ahoj mám úplne to samé bodání při nádechu, prudčích pohybech nebo jen chůzi. Kdyby jste věděli co to muže být ocenila bych odpověď.:)
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.