Dobrý den mám dotaz již 14 dní mám oteklé obě nohy u kotníku, a bolí mě nárt a bolest vystřeluje do palcu u nohy a bolí mě jako by i šlachy, jedna noha už je lepší ale to druhá strašně bolí, až štípe nebo pálí. Byla jsem u doktora napsal mi furon ale nijak se to nezlepšilo, tak mi napsal antibiotika která mi taky nepomohla nevím už co dál, mám doporučení na ortopedii ale pan doktor tam 14 dní neni a už nevím na koho se obrátit, nemůžu stát jen ležet. Děkuji
Otok nártu
Začala jsem pracovat jako prodavačka tak že jsem celý den na nohách, a asi po měsíci mě to začlo trápit, ale dneska jsem konečně byla u ortopeda který mi nohy prohmatal a udělal sono, řekl že mám propadlou klenbu. Dostala jsem do každé nohy obstřik a musím chodit na rhb. A ještě doporučuje koupit vložky do bot
Ahoj, pokud máš práci, kde jsi celé dny na nohou, tak ty gelové vložky nebo rhb boty jsou na to jak dělané. Jen pokud tě to začalo zlobit už teď, tak si myslím, že jsi na obstřiku nebyla naposled :/. Zkus je ještě promazávat gelem
Hodně jsem trpěla na otoky nohou. Podařilo se mi s tím něco udělat až díky podložce, která pomocí elektrických impulzů stahuje svaly, a díky tomu se stahují i žíly. Zlepšuje to krevní oběh, a potom nemáte také otoky nohou.
Přiznám se, že o tom jsem teda ještě nikdy neslyšela. Kde jste to koupila? Za jak dlouhou dobu jste cítila nějaké zlepšení?
No objednávala jsem ji online z internetu drainastim. cz Objednání bylo velice jednoduché a měla jsem ji rychle doma. Zlepšení poznáte už zhruba po týdnu pravidelného a poctivého používání, opravdu pomáhá k lepšímu krevnímu oběhu, a tak i lepšímu prokrvení a zamezení natékání nohou.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.