Zdravím, doporučila by mi prosím nějaká dobrá duše Vámi vyzkoušené kvalitní vitamíny? Dost bojuji s nachlazením a ráda bych tomu do budoucna spíš přecházela…
Osvědčené vitaminy na zimu
Ahoj, na imunitu za mě jedině kvalitní čajíky a hodně ovoce. Vitamíny určo mohou být taky super, ale osobní zkušenost nemám, jelikož mně zabralo zatím každou zimu kombo právě bylinkových čajů, citronu a obecně ovoce.
My proti nachlazení bojujem nejčastěji nakrájenou cibulí položenou
přes noc vedle postele, to protáhne dutiny snad vždycky
Tyjo já naopak nebyla nemocná ani nepamatuju. Jediné co, tak jsem tak 1-2× na zimu s malou rýmou, ale nic hrozného. Nejvíc to připisuji asi zdravé stravě a sportu, každopádně pokud mohu doporučit nějaký produkt navíc, za mě je na imunitu opravdu nej Naturevia C-mix.
Ahoj, tak určitě jíst mnoho ovoce a zeleniny, pijeme bylinné čaje z lékárny a k tomu máme už nějakou dobu na posílení imunity vitamín D3.Ještě k němu dávám vápník, obojí máme od Biominu, je to výrobce léčiv, tak kvalitou jsou doplňky na vysoké úrovni a cenově přijatelné. Bereme celá rodiny a jsme spokojený, od léta žádný člen rodiny nebyl nachlazený.
Mnohokrát díky za rady, plnou ledničku ovovce mám neustále, ale asi na mě nemá takové účinky… bohužel. Jinak ten C-mix jsem koukala, že vypadá parádně!
Koupila jsem si mixer na smoothie a prostě jedu si bomby v tomhle a neřeším co je vhodné a co ne, hlavně že je příjem.
Co se týká posílení imunity dětem dáváme od Altaherby sirup ze 14 bylin. Je vhodný pro děti už od jednoho roku.
Jinak já ještě teď nedávno objevila od stejného výrobce, jako jsem
psala kdysi-Biomin, přípravek Imuno Protect s vitamínem C, D3 a Zinkem.Beru
ho cca 4 měsíce a spokojenost.Je to komplet trojkombinace na posílení
imunity. Mají i stejný pro děti s názvem Junior, ten má dcera a také se
jí nemoci vyhýbají. Je to bez laktozy, sladidel, stabilizátorů i bez
konzervantů. Tobolky se berou jen jednou denně a balení vydrží na dva
měsíce, což si myslím, že je dobré.
Prosím poraďte, celá rodina už jsme opět na hromadě a to se tomu snažíme dost předcházet.. Jaké vitamíny jsou nejvhodnější na posílení imunity pro dospělé i pro děti? Děkuji
@Janica Fr. píše:
Prosím poraďte, celá rodina už jsme opět na hromadě a to se tomu snažíme dost předcházet.. Jaké vitamíny jsou nejvhodnější na posílení imunity pro dospělé i pro děti? Děkuji
Ahoj a jak předcházíte? Jinak na zimu je dobré doplnit hlavně vitamín
C a D, protože toho je přirozeně málo. A dětem bych dala laktobacilky a
myslím, že máš vystaráno.
@Gabi-Gabi píše:
Ahoj a jak předcházíte?Jinak na zimu je dobré doplnit hlavně vitamín C a D, protože toho je přirozeně málo. A dětem bych dala laktobacilky a myslím, že máš vystaráno.
Hodně nám kupuji ovoce a zeleninu, my s manžele se ještě otužujeme a
přesto je to zřejmě dost málo. Ano, na C a D už jsem koukala, ale nevím jaký
výrobce je nejlepší aby to bylo rozumné cena/kvalita, poradíte? A i jaké
laktobacilky..
No já všechno, co se týká vitamínů nakupuji na www.naturevia.cz, jsem s nimi hrozně
spokojená. Zmíněné vitamíny tam najdete a laktobacilky pro děti také.
Snad jsem vám pomohla
Podle mě záleží hodně na individuální imunitě člověka. Já třeba
nesnáším zeleninu a ovoce taky moc nejím, a chřipky, angíny to vůbec
neznám. Asi před pěti lety jsem akorát měla silné nachlazení a těsně
před tím, než vypukl covid mě chytil hrozný kašel, a trval skoro měsíc!
Mám podezření, že to byl koronáč, já jinak na kašel vůbec netrpím.
No ale co se týká vitamínů, tak se to snažím dohánět alespoň tabletkama
z lékárny, takže samozřejmě Céčko, vitamín D, rybí olej a dost tablet
výtažku z česneku. Někdy jsem taky brávala Vilcacoru a Chlorellu.
Ale co je myslím taky důležité pro imunitu je otužování. Topit doma max.
na 20 stupňů, chodit v zimě na procházky, nenavlíkat se jak cibule.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.