Dobrý den, zajímalo by mně, jestli používáte pravidelně nosítko na miminko? Může se koupit a používat už od miminka nebo to není vhodné?
Nosítko pro miminko - používáte?
Když si koupíte ergonomické nosítko určené pro použití už od miminka, tak ano. Potom ho můžete v pohodě od miminka používat. Já jsem si vybrala ergonomické rostoucí nosítko z kvalitní látky, která je i atestovaná k používání pro děti s citlivou pokožkou.
Kde bych se na takové ergonomické nosítko určené pro použití už od miminka mohla podívat? Za kolik se pak takové nosítko prodává?
Asi bude nejlepší, když se podíváte přímo na stránky obchodu https://rischino-nositka.cz/…ko-flexible/ , kde jsem nosítko kupovala. Nosítko si můžete opravdu plně přizpůsobit a bez problému tam zvládnete dítě dát sama do toho.
Nejlépe je nosítko před zakoupením vyzkoušet. Na FB nájdeš nosící skupiny, také existujú regionalní nosiči skupiny, půjčovny, poradí to s výběrem. Ja jsem nejdřív nosila v Manduce, byla nejlevnější, ale moc pohodlné to zrovna nebylo. Pak jsem zkusila Rischino XCross a byla jsem moc spokojená.
Ahoj, ja pouzivam velice casto, je to fajn treba do prirody na prochazky kde se neda vzit kocarek, byla jsem s tim uz i na lehke ture v horach a mimco vesele spinkalo a vsechno jsme zvladli. Koupila jsem na internetu a pouzila Luceda slevovy kod a bylo to za fajn cenu, muzu tento obchod doporucit.
Já jsem nosila až druhou dcerku. Starší měla 1,5 roku, takže jsem potřebovala volné obě ruce. Bez nosítka by to bylo náročné. Koupila jsem si Rischino Flexible, nosíme se pořád a to má 15 měsíců.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.