Používáte někdo nosítko na miminko? Já pořád nevím, jestli ano nebo ne. Je to vhodné k použití už úplně od miminka?
Nosítka na miminko
Tuto otázku jsem si také pokládala, když jsem byla těhotná. Když jsem nosítka hledala, tak jsem narazila přímo na nosítka vhodná pro miminka. Koupila jsem kvalitní nosítko z organické česané bavlny, na které jsou použité barvy s atestem pro použití pro děti.
Kupovala jste přímo toto nosítko pro děti, které je vhodné od narození až do 2,5 let věku dítěte https://rischino-nositka.cz/…ble-novinka/ Jsem s ním spokojená, jak jsem psala, tak je z kvalitní látky, ale je také pohodlné pro dítě i matku
Ahoj, já jsem měla šátek od Didymos, pro novorozence byl super, dcérka v něm byla moc spokojená. Když měla 3 měsíce, koupila jsem Rischino Flexible, nosila jsem v něm do cca 2 let. ????
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.