Nevím jestli to zde úplně patří, ale potřebovala bych do svého malého obchodu koupit čtečku těchto kódů. Nemáte prosím někdo osobní zkušenost s výběrem?
Čtečka čárového a QR kódu
Já jsem rozjela menší obchod s oblečením se sestrou a také jsem po čase přišla na to, že budeme potřebovat čtečku. Pomáhal mi ji vybírat kamarád od přítele a podařilo se mi ji sehnat do dvou tisíc, takže to není žádná hrozná položka. Doporučuji vybrat bezdrátovou
Jen do dvou tisíc? Tak to jsem tedy opravdu upřímně myslela, že to bude daleko dražší záležitost. Jakou jste koupila? a zvládá to čtečka bez problémů rychle načítat?
Není to tak drahé, také jsem si před tím myslela, že to bude daleko horší. Podívejte se na stránky obchodu https://www.nc.cz/…2837942.html, kde se dají koupit kvalitní čtečky za velmi pěkné ceny.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.