Dobrý den, již delší dobu mne trápí časté špinění a slabé krvácení mimo menstruaci. beru dlouhodobě orgametril vždy 16 den cyklu 10 dní ráno a večer jednu tabl. vždy je to nějakou dobu dobré a zhruba po půl roce začnu i přes léky špinit, nebo slabě krvácet, dostanu injekci na zastavení a dál beru orgametril. takto se to opakuje. Dr. mi řekla že to je hormonální porucha. je možnost nějaké homeopatické léčby? Je v Brně nějaký homeopatik, který by mi mohl pomoci? děkuji za odpověď
Nepravidelná menstruace
Menstruaci mám nepravidelnou a navíc když se dostaví hodně silnou a potřebuji používat kvalitní hygienické pomůcky.
Mám od gentle-day a jsou nejlepší co jsem měla. Vyhovují mi po všech stránkách ostatní mi vždy něco nesedělo.
Dobrý den, už skoro druhý měsíc se ke mne nedostavila Menstruace… Co dělat? je mi 16.let a u gynekologa jsem ještě nebyla… menstruaci už mám přes 4 roky
V minulosti jsem se setkala s nepravidelnou menstruací a pomohlo mi po 3 měsících užívání přípravku Sarapis. Pokud máte tyto potíže zkuste jej vyzkoušet.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.