Dobrý den, už se nám několikrát stalo, že můj syn (teď mu bylo 5 let) měl jednodenní střevní potíže (zvýšená teplota, 1-2× zvracení a bolení bříška). Vždy pouze jeden den a pak nic. Dnes to přišlo zas, teplota 38,5, dvakrát zvracel a stěžoval si celý den na bolest bříška (okolo pupíku)a průjem nemá, a snad poprvé mu bylo asi opravdu mizerně, jen polehával ani milované pexeso nechtěl dohrát, párkrát kousl do rohlíku a celý den usrkává čaj. Teplotu jsme srazili léky, ale bolest bříška přetrvává. Ráno zajdeme k lékařce, ale celý den se trápím nad otázkou co to může být…
Náhlá nevolnost s teplotou
buď ho postihla střevní chřipka,kde příznaky jsou na místě, podle toho jak píšete a nebo poté je i možnost appendicitidy - ale to byste možná i napsala že se syn nemůže skoro ani hejbat nebo chodit…a nebo jen reakce na špatnou stravu, kde ale mi moc nesedí ta horečka. Co vám řekl váš OL?
u lékařky již bylo vše v pořádku, jednalo se pouze o jeden jediný
den, po vyšetření mi bylo řečeno že je vpořádku i to bolavé bříško
a od té doby nebyli ani teploty. Prý jsou děti na bříško háklivější…
tak snad bude už v pořádku…opět řádí jak černá ruku ))) děkuji…
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.