Dobrý den, chci se zeptat nevíte o nějakýdobrý a levny lékarně v hradci?
Levné a dobré lékárny
Já radim zkuste online leakrny, v dnešní době nabízíjeí vážně stejně lepsí služby než ty kamenný, myslím ceny a další věci navíc…
@martinka.ruzicka
mám zkušenosti s lekarnou.cz já tam teda nenakupovala léky, ale kosmetiku a
dětské potřeby, ale byla jsem spokojená. Dokonce jsme dostaly
dáreček
@dituše123 tak to zní
dobře, mrknu se na to. A co jsi dostala? Jestli to není tajny
@martinka.ruzicka
je to nějakej slevový kod s číslem LEKDFO15 a musí se to uplatnit do
30.6 tak to zkuste holky
Ja nakupuji taky pres internetovou lekarnu lekarna.cz vetsinou si obednavam
nejake vitaminy nebo leky po vetsich balenich vyjde to nekdy i lepe naposledy jsem porizovala horcik-magnesii
lactici medicamenta
Ahoj holky, nemate některa tušeni jestli je nekde v Brne v Černych polích lekarna, nebo overeny obchudek s kvalitnimi bylinkami? Nejlépe aby mi třeba byli chopní i poradit
Tak to je paráda! Právě takový obchůdek sháním a toto mám kousek od domu. Zastavím se tam a dám vědět!
Tak jsem tam v pátek byla a teda jsem nadšená! S paní lékárnicí jsme pokecaly, poradila mi něco, o čem jsem sama nikdy neslyšela a to zadarmo! Skvělé, fakt.
Skvělá lékárna Zelený anděl na Ďurďákové. Lékárnice jsou odbornice, poradí a opravdu ví o čem mluví.
Zkus online lékárny, mají snad i o 20% levnější léky
i zdravotnické potřeby, vitamíny a tak Osvědčila se mi třeba eshop Pilulka
Já mám osvědčeného Dr. Maxe. Hlavně i ta dostupnost - v Kauflandu do 10. Léky, co nemám na předpis a co kupuji „aby doma byly“ vezmu podle akčního letáku .
© 2019 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.