Má někdo tip na nákup kvalitní váhy do kuchyně?
Kvalitní váhy
Mám váhy v kuchyni od www.mikrovahy.cz. Teď uvažuji o koupi váhy osobní, protože je pokažená.
Dívala jsem se na jejich stránky. Moc se mě líbí a hlavně je praktická digitální lžíce na vážení. Objednala jsem si ji.
Já si u nich objednala osobní váhu multifunkční s funkcí měření tuku, vody, svalů a kostí. Je super.
Ono i mimo okurkovou sezónu se váha na větší množství potravin v kuchyni hodí. Dobrý tip ty mikrovahy.
To je fakt, že seženete váhu i jinde, ale pokud má někdo s mikrovahami dobrou zkušenost, tak proč nenakupovat u nich.
Váhy se dají koupit kdekoliv. Ale pokud máte tip tak to je super. Nakupuji rád na netu, tak vyzkouším.
Pokud shánite kvalitní váhy, tak vám mohu doporučit tyto rybářšké potřeby . Tam jsem si
kupovala váhy pro manžela a jsou to takové multifuknční váhy jak na ryby,
tak se dají použít i jinak v domácnosti. Určitě doporučuji
Ahoj pělkomějko, já jsem si nedávno také pořizovala shodou okolnosti
nějaké ty rybářské potřeby a narazila jsem na tuto stránku , kde toho mají docela dost… Tak
kdyby tě náhodou ta tvá omrzela, tak se určitě mrkni na tu mou, kterou jsem
doporučovala o pár slovíček zpátky Měj se hezky.
Ja jsem kupovala kvalitni vahu v moebelixu a meli tam i nejakou akci takze
jsem vyuzila moebelix
slevovy kod a bylo to za super cenu a vaha mi slouzi uz pres 3 roky.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.