Asi před 3 roky jsem měla úraz na pouťovém autíčku autodrom.Ze zadu
do mě vrazil kluk a já prudce trhla hlavou do zadu. Od té doby mám problém
s krční páteří. Za krkem mi jakoby „vrže“ a cítím hodně velkou
bolest, je to dost nepříjemné až k nevydržení nevím jak se toho nejlépe zbavit? Prosila bych
o nakou radu děkuji moc budu vděčná za jakoukoliv pomoc
Krční páteř
Možná bych Vám dokázal pomoct, jde o speciální cviky, které jsou velmi dobré na skolizu krční páteře a možná že by pomohli i Vám, pokud to chcete zkusit, musíme se nějak spojit.
Dobrý den, jse 3 roky po operaci krční páteře kde jsem dostala totální endoprotézu. Na hrudní páteři mám zlomeninu obratle ( špatně srostenou) a na bederní páteři mám vyhřezlé dvě ploýnky. Brnění ruky a nohy jsem měla před opeací a mám i po, ale přidala se bolest a neklid v rukách i nohách. Je to tak hrozný že nevím kam je mám dát a co s nima dělat. Nevím sama jak to popsat je to bolest neklid a nervoza. lékařka mi dala jen silnější magnesium a to hlavně proto že jsem dostávala křeče do ruk a do nohou a ruce se kroutí. Chodím na injekce na opichy a nic nepomáhá. Léčím se ještě na štítnou žlázu, ale tam jím hormony a krev mám OK. Mám neustále v testu na krev zvýšený cukr, jaterní testy a cholesterol. Můžete mi poradit?
Dobrý den, za pět dní co jsme se vrátili z dovolené z Turecka, když
jsem vstala z postela melajsem pocit, že kolemmě se všechno točí. Šla
jsem kchiropraktikovi a tem mě odblokoval krčn ípáteř. Motání je už
celkem vpořádku. Ale mám stále pocit na zvracení. Skončila jsem na
neurologii.Tam dali invuzi a poslali domu. do zprávy napsali Vertigo,
polymorfní stesky, objektivně dominuje porucha statiky celé páteře. Šla
jsem na kontrolu se zrávou z nemocnice na internu. Paní dokrolu na internu,.
Paní doktorka měnapsala Torecan a citalec. V případě potíží neurol.
Pocit na zvracení hučení v uších mám hlavně když si lehnu, přes den to
celkem jde.
Jeto dost nepříjemné hodně měto omezuje.
Děkuji za radu
Doležalová
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.