Přeju hezký den. Jsem těhotná (potřetí), začíná mi 7 měsíc
těhotenství a už asi měsíc mám bolesti kloubů, hlavně kyčle odkud mi
bolest zasahuje i na zadní část nohy, hlavně oblast podkolení. Někdy je
to dost nepříjemné a mám problémy i s obyčejnou chůzí. Se dvěmi
aktivními dětmi si člověk moc času na odpočinek nenajde. Může mi někdo
poradit něco přírodního - cokoli, co se může v těhotenství a co by
mohlo pomoci? Děkuji.
Bolest kloubů v těhotenství
Mohu doporučit užívání Colavitalu. Dá se koupit na interntu a je
vhodný i v těhotenství, protože je přírodní (pouze kolagen a růže
šípková). Já užívala protože jsem hodně přibrala a moje klouby to
neusnesly užívala jsem i v období kojení a
žádný problém nebyl.
Děkuji, ale skoro před rokem jsem porodila a po porodu to nepřestalo, byla
jsem na vyšetření a zjistili mi vyhřezlý plotýnky - tkaže toto by asi moc
nepomohlo, chodila jsem na rehabilitace a už je to v rámci
možností OK.
Nevíte některá náhodou, co bych mohla v těhu použít na velké bolesti kloubů? Do jakého měsíce mohu brát prášky od bolesti?
Zkus spíš nějaký doplněk stravy než prášek od bolesti, na internetu je stránka český ráj zdraví a tam mají online poradenství, tak ti třeba řeknou co můžeš v těhotenství
Pokud to není úplně akutní, tak je nejlepší je nebrát vůbec, pokud ale nemůžete vydržet, tak bych ještě já mohla poradit chladivý krém, který jsem používala v těhu na záda.
Ano mazala jsem se krémem Perozin, koupíte ho bez problémů v lékárně, já jsem kupovala přes online lékárnu za cca 200 korun. Je 100% přírodní, takže je vhodný i pro těhulky, a také děti.
Bolení kloubů je normální, mě pomohlo klouby flexi, ale nebyla jsem v tu dobu těhotná, tak si to dyštak zjistěte v příbalovém letáku
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.