Které konzervy a granule pro kočky kupujete domů? začala jsem se o to zajímat po tom, co jsem začala studovat složení některých konzerv a granulí
Kočky - krmení
Také mne to k tomu dohnalo, něco málo jsem si začala o složení potravin číst, a tak jsem to kompletně přehodnotila a pro svého miláčka začala kupovat jen kvalitní potraviny
A podle čeho jste je vybírala? já se na to složení dívám hodně, ale ještě se mi nepodařilo najít asi složení, které by mi úplně vyhovovalo
Tak se podívejte na značku Brit, kupujeme toho od nich hodně, zdá se mi to složením jako jedno z nejlepších a za velmi dostupnou cenu. Občas se daří chytit velmi dobře konzervy po více kusech v akci, hlídám si to. Když na něco takového narazím, tak udělám domů pořádnou zásobu
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.